Zaronite dublje, istražite i aktivirajte svoje natprirodne sposobnosti.

DOBRODOŠLI NA PUTOVANJE…

Picture2

Što biste činili i kakav život biste živjeli da imate moć generirati struju vlastitim tijelom ili da imate sposobnost pomicati predmete koristeći samo svoj um ili komunicirati telepatski s drugim ljudima?

Znam, dok ovo čitate, to vam vjerojatno djeluje kao scena iz nekog SF filma i možda se pitate: “Zar ćete nas to učiti?”. Ali, stvar je u tome da te nevjerojatne moći i sposobnosti mogu razviti obični ljudi poput nas.

Kako je to moguće?

Još u doba drevnih kultura postojala su tajna znanja za otključavanje ljudskog potencijala i za: postizanje izvanrednog, nadilaženje patnje, pronalazak istinskog unutarnjeg mira i postajanja “superčovjekom”

Te su se tajne tiho prenosile s generacije na generaciju, na svega nekoliko odabranih pojedinaca, nadahnjujući povijesne legende i mitove.

Današnji “superljudi”, moderni majstori i čuvari ovih drevnih tradicija, su osjetili da je došlo vrijeme da se njihova znanja podijele sa svijetom…

Pridružite se besplatno i saznajte više OVDJE!

Picture3

Tijekom ovog putovanja naučit ćete:

  • mentalna načela koja dijele svi superljudi, posebno se usredotočujući na snagu energije,
  • što o “izvanrednosti” misli 11 vodećih svjetskih stručnjaka za znanost, kvantnu fiziku i moderni misticizam (kao što su: Bruce H. Lipton, Deepak Chopra, Dan Siegel, Lee Holden i Dave Asprey…) i saznati sve o njihovom pogledu na ljudski potencijal,
  • tehnike disanja, Qi-Gonga i meditacije koje možemo koristiti svaki dan kako bismo iskoristili svoj puni potencijal.

Pridružite se višeosjetilnom iskustvu, spoznajte superčovjeka u sebi

Svi smo barem jednom sanjali o tome da posjedujemo posebne moći i budemo superheroji. A onda je većina nas odustala od svojih snova jer su nas učili da život nije bajka i da u realnosti nema mjesta čudima.

Ne odustajući od svog sna, nakon nekoliko desetljeća, David Verdesi i Lee Holden uspjeli su pristupiti superljudima, majstorima i učiteljima koji su u sebi aktivirali iznadprosječne ljudske potencijale.

Tijekom 10 dana, ruski mentalisti, indijski jogiji, kineski majstori borilačkih vještina te indonezijski i južnoamerički šamani dijelit će s vama neke od naslijeđenih mudrosti, koje su u njihovim lozama prenošene iz generacije u generaciju. 🦸‍♂️

Započnite svoju transformaciju i usmjerite svoj um, tijelo i dušu prema beskrajnim mogućnostima! Pripremite se za nešto što će vas oboriti s nogu.

Ovaj besplatni online serijal započet će 10.6. i prikazivat će se u potpunosti preveden na hrvatski.

Prijave su otvorene i već sada možete osigurati svoje besplatno mjesto klikom ovdje:

prijavi se plava