Vi potječete od Najuzvišenijeg, kako biste ispunili svoj ugovor duše koji je uključivao duhovne lekcije te da biste otplatili karmički dug.

Možda se nalazite raskrsnici svog života i niste sigurni kojim smjerom krenuti. Slijedite svoje srce, volja vaše duše je jaka. To je ona prva misao koju imate.

Vaš vas egoistični um može pokušati namamiti u pogrešnom smjeru, ali time se on može zadovoljiti samo na kratko vrijeme.

Budite vrlo oprezni pri odabiru puta koji je za vaše najviše dobro. Časni put slavit će Boga i od vas će se najvjerojatnije tražiti strpljenje, kako bi se vaš put uskladio s vašim sljedećim korakom, jer na taj način ste vođeni.

Kojim god putem da krenete, naučite svoju lekciju, možda će vam za to biti potrebno nešto duže vremena, ali bit ćete dovedeni natrag na put na kojem vam je suđen. Sve je u redu.

atma.hr – 52
U bliskoj budućnosti više ćete osjećati srcem, nego razmišljati umom. Frekvencija energije je trenutno u petoj dimenziji, jer se svijest čovječanstva mijenja brzim tempom. To će se odviti jako brzo. Nova zemlja, novi način življenja prema duhovnim zakonima, gdje vlada poštenje za svakoga.

Svemir sada ima bezuvjetnu ljubav prema svakom planetu. Kako se planet Zemlja obnavlja; čovječanstvo će morati raditi za Gaiu, jer se ona čisti i čisti staru energiju, što će se očitovati u vremenskim obrascima koji se mijenjaju u područjima u kojima se to mora dogoditi.

Budite oprezni u svom okruženju, ako ga bude potrebno napustiti radi vaše sigurnosti. Budući da su promjene neizbježne, imajte suosjećanja u svom srcu prema svojoj braći i sestrama, budite od pomoći, ako im možete na neki način pomoći.

Zajedno smo u ovome.

Voljeni ste.

Uvijek sjajite svojom božanskom svjetlošću.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor