Vrijeme je da pogledate na svoj život dokle ste stigli, s naučenim lekcijama i prošlim izborima koji su postali vaša stvarnost. Većina toga dolazi iz vaših ranih godina uvjetovanosti od strane roditelja, obitelji, škole i društva. Sada možete stvoriti ono što želite, budući da ste naučili toliko toga, u prihvaćanju promijeniti ono što želite, oprostiti i otpustiti ono što vam više ne treba. Završili ste sa starim, stoga pustite, kako biste živjeli u plimi i oseci svemira.

atma.hr – 52
Uskoro više nećete moći shvatiti što ste učinili koristeći svoj um. To u budućnosti više neće raditi. Prelazite s korištenja uma na osjećaje iz srca. Kada uđete u sebe kako biste poslušali svoje srce, pristupit ćete svjesnoj svijesti iz preuzimanja vašeg duhovnog tima i imat ćete osjećaj ili točno znati koji će biti vaš sljedeći korak.

Utišajte svoj um kako biste čuli svoje srce. Osjetite što vam donosi odluka, izdiže li vas ili spušta te na osnovu toga djelujte. Ako vam se javlja težak osjećaj, nemojte u tom smjeru. Vaša intuicija je vaš unutarnji kompas.

Telepatija je tu ili vam uskoro dolazi, kada razmišljate o tome da nekoga nazovete, a oni vas nazovu otprilike u isto vrijeme. To je sretno iznenađenje! Radije tražite bolja rješenja nego stara. Novo i poboljšano napredovat će vam puno brže. Osjetite radost i sreću koje donosi novi način postojanja. Prigrlite želje svoje duše, one su najviše i najbolje namjere za novu zemlju. Vaše Božansko ja bit će najviša verzija vas. Ljubav u jedinstvu s jasnim namjerama i riječima koje nadahnjuju i ohrabre sve. Uvijek nastojte poboljšati svoju situaciju za bolji ishod.

Nikada ne odustajte. Nastavite. Voljeni ste.

U Božanskom miru i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

atma.hr – 52