Foto: pixabay.com

Niz 1010 definitivno donosi radost na mnogim poljima, predstavlja cjelovitost i ukazuje na napredak na profesionalnoj, ljubavnoj i spiritualnoj razini. Ovaj niz brojeva podsjeća na ljepotu darivanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak stvaranja dobre karme.

atma.hr – 78
Vjeruje se da niz brojeva 1010 predstavlja anđeoski niz koji daje određene smjernice na životnom putu. Pojava ovih brojeva nagovještava velike promjene u životu. Ove promjene se uglavnom odnose na to da ćete postati onakva osoba kakva ste oduvijek željeli biti.

Spremni ste “raskrčiti” put svoje sudbine od negativnosti, mračnih sjećanja iz prošlosti i loše energije. Sada imate snagu i samopouzdanje da istražite sve skrivene kutke vlastite duše. Kada bolje upoznate sebe, bit ćete spremniji da se suočite s brojnim izazovima.

Vjeruje se da niz brojeva 1010 donosi i lijepe mogućnosti kada je u pitanju romantičan život. Slobodna srca izlaze iz zone komfora i upoznaju zanimljive osobe. Ako ste u vezi, poželjet ćete da istražite nove granice erotske energije i produbite odnos s partnerom.

Niz 1010 definitivno donosi radost na mnogim poljima, a naročito na poslovnom planu. Danas imate šansu da pokažete koliko vrijedite u svojoj profesiji i naplatite svoj trud mnogo više nego što ste očekivali.

U numerologiji se niz brojeva 10-10 zbraja i dobivanjem broja 20 privlači se dobro zdravlje i harmoničan život. Ovaj niz brojeva je naročito povoljan u numerologiji jer predstavlja cjelovitost i ukazuje na napredak na profesionalnoj, ljubavnoj i spiritualnoj razini.

atma.hr – 39

Moguće će vas u danima oko vladavine magičnog niza 1010 očekuje neko obiteljsko slavlje poput vjenčanja ili rođenja djeteta.

Broj 20 (10 + 10) u numerologiji simbol je nove ljubavi. Postoji šansa da je netko iz vašeg okruženja već dugo zaljubljen u vas, ali da vješto skriva osjećaje. Napravite prvi korak i ne plašite se odbijanja. Univerzum je na vašoj strani!

Univerzum nam stalno šalje dobre vibracije. Čišćenjem energetskog prostora, dokazat ćete da ih u potpunosti zaslužujete.

Ovaj niz brojeva podsjeća na ljepotu darivanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak stvaranja dobre karme. Pomozite nekome u nevolji, podijelite s nekim svoju sreću i blagostanje i uvijek budite spremni da otvorenog srca prihvatite nove ljude i pomognete im da zaliječe rane na duši.

Krug dobrih djela je neraskidiva sila koja može donijeti divne stvari u budućnosti.

Tarot karta koja je povezana sa nizom brojeva 10 – 10 – Kolo sreće. Ova karta ukazuje da vas sreća prati na svakom koraku i da ste sve bliži uspjehu. To se naročito odnosi na polje financija. Ipak, ova karta donosi i rizik od nestabilnosti.

atma.hr – 78
Ne dozvolite sebi da pri naletu sreće i dobrih dana visoko uzletite. Nadmoć ega i rasipanje donijet će vam veće probleme nego radost koju trenutno imate.

Budite zahvalni na svemu, ostanite vjerni sebi i uvijek budite svjesni potreba ljudi oko sebe.

lovesensa

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

numerologija knjige

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.