Gold vector created by freepik - www.freepik.com

Ovaj numerološki kod je znak da je pravo vrijeme za promjene i napredak. Naša frekvencija će se podignuti pa ćemo imati priliku vidjeti stvari iz šire perspektive. Osjećat ćemo se sposobniji prihvatiti sebe te ćemo imati priliku pristupiti višim područjima. Budite zahvalni na svemu što se nađe pred vama. Budite otvoreni za sve znakove, fokusirani na svoj životni put i slušajte svoj unutarnji glas.

atma.hr – 52
Danas, 12.12. aktivira se snažan numerološki kod koji pomaže povećati frekvenciju našeg svjetlosnog tijela, pristupiti visokim područjima svijesti i donijeti osjećaj završetka većeg ciklusa.

Broj 12 je snažan broj u numerologiji i predstavlja cjelovitost i ostvarenje. Numerološki kod 1212 je kombinacija energija broja 1 i broja 2. Broj 1 nosi atribute stvaranja i novih početaka, hrabrosti, dostignuća i nadahnuća, odnosi se na stvaranje i potiče nas da izađemo iz zone komfora kako bismo ostvarili svoje ciljeve. Broj 2 predstavlja ravnotežu i sklad, vjeru, posvećenost, prilagodljivost.

Anđeo zaštitnik povezan sa ovim brojem je Haniel. Simbolizira hrabrost i rađanje znanja i može vam pomoći da savladate sve prepreke.

Numerološki kod 1212 daje nam priliku da stvari vidimo iz više perspektive i razine svijesti. Pomaže aktivirati i povećati frekvenciju našeg svjetlosnog tijela ili energetskog polja.

Svi imamo svjetlosno tijelo, polje energije koje postoji oko nas. Naše svjetlosno tijelo ima mnogo različitih slojeva, ali jednom aktivirano, naše svjetlosno tijelo omogućuje nam putovanje kroz dimenzije i u viša područja svijesti i svjesnosti.

Smatra se da je i naše svjetlosno tijelo vozilo koje nam pomaže vratiti se u svoj pravi dom i u Izvornu energiju.

Ovo svjetlosno vozilo poznato je i pod nazivom Merkaba.

12.12. možemo s više lakoće aktivirati vlastitu osobnu Merkabu i tu energiju možemo koristiti za promatranje događaja iz svog života iz višeg stanja svijesti.

atma.hr – 52
Ovo više stanje svijesti u osnovi je sposobnost da sve stvari vidimo očima ljubavi.

Kad raščlanimo svaku bol, ona se uvijek može povezati s nedostatkom ljubavi. Kad to uvidimo, znamo da je odgovor na sve naše probleme samo veća količina ljubavi. Ljubavi prema drugima, ljubavi prema sebi.

Možemo čuti i shvatiti da nas ljubav okružuje, da teče u nama i prodire kroz sve i svakoga, ali tek kad zapravo to osjetimo možemo spoznati istinu onoga što živi u nama.

Osjećati ovu razinu ljubavi nešto je što se može postići samo u rijetkim trenucima, jer to nije uvijek dio zemaljskog iskustva.

To stanje možemo postići meditacijom, pronalaženjem svoje radosti, društvom onih koje volimo, boravkom u prirodi i vježbanjem zahvalnosti.

U tim trenucima možemo ući u rijeku bezuvjetne ljubavi koja teče kroz sve nas i čini cjelokupni energetski okvir Svemira oko nas.

12.12. nam je lakše pristupiti i doći do ovog prostora pa zato ovaj dan provedite vrijeme u meditaciji, prilagođavajući se svom srcu i vježbajući ljubav prema sebi.

Vizualizirajte svoje energetsko polje oko sebe i provjerite možete li ga proširiti, dotaknuti i koristiti za putovanje u više dimenzije.

atma.hr – 52
Obratite pažnju i na svoje snove 12.12., jer će vjerojatno biti proročanskiji ili će sadržavati informacije iz dubljih dijelova vaše duše.

Da biste to pojačali, možete izgovoriti molitvu ili postaviti namjeru dok spavate.

Kod 1212 otključava nevjerojatno snažnu energiju, zato se prilagodite i maksimalno iskoristite dan. Osjetite što je dobro za vas i budite otvoreni za sve znakove i poruke koje biste mogli primiti.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić