Background vector created by almumtazza - www.freepik.com

Otvaraju se vrata božanske svjetlosti i energije koja vodi prema skorašnjem zimskom solsticiju! Sada postoji nevjerojatna prilika da se uzdignete, probudite na novu razinu i proširite svjetlo srca kako biste se mogli ugoditi i utjeloviti najvišu istinu svog svjetla. 1212 također je podsjetnik da smo u posljednjem dijelu izazovne godine, ali i da je ovo jedinstven trenutak u vremenu koji stvara ogroman osjećaj iščekivanja budućnosti. Kako se godina bliži kraju, možemo sa sigurnošću reći da smo svi spremni za nove početke!

atma.hr – 52
Dvanaestog dana 12. mjeseca u godini aktivira se moćni numerološki kod koji pomaže u podizanju frekvencije našeg svjetlosnog tijela, pristupu visokim carstvima svijesti i dovođenju osjećaja završetka u veći ciklus.

Brojčani kod 1212 simbolizira naš duhovni rast i buđenje. 12 je moćan broj u numerologiji koji predstavlja cjelovitost i završetak. Broj 1 broj je manifestacije ili realizacije vaših snova i ciljeva, a broj 2 simbolizira ravnotežu, sklad, intuiciju i pozitivan pristup životu.

Broj 12 objedinjuje jedinstvenost, početak, totalitet, savršenstvo, neovisnost i motivaciju (simboličke vrijednosti broja 1) diplomacije, partnerstva i situacije gledane s obje točke gledišta (simboličke vrijednosti od broja 2).

U numerologiji, broj 12 sa sobom donosi mogućnost okretanja stranice, promjene smjera, otpuštanja i upuštanja na novo putovanje unutar sebe.

Kombinacija ovih brojeva vrlo je snažna i ohrabruje nas da ostanemo usredotočeni na svoj životni put te da vjerujemo u sebe u svakoj situaciji, jer će se sve odigrati u našu korist.

Svemir vam daje sve alate i uvide koji su vam potrebni za prelazak u novu godinu u izobilju. Od vas se traži da izađete iz svoje zone udobnosti, usredotočite se na snagu pozitivnosti, vjerujete da ste vođeni u pravom smjeru i shvatite božansko u sebi.

Tako ste nevjerojatno blizu uspona na svoju sljedeću razinu. Osjetite tu duboko ukorijenjenu povezanost sa samim sobom, onima oko sebe i na kraju sa samim pulsom svemira. Energetski portal 1212 pomaže nam da imamo hrabrosti i vjere da napravimo sljedeći korak u nepoznato i uskoro ćemo biti nevjerojatno nagrađeni.

atma.hr – 52
Dopustite sebi da sanjate velike snove, integrirajte ovo novo svjetlo; to je najlakši način za primanje.

Svijest o široj slici i osjećaj dovršenosti je energija koju drži broj 12, ali 12. dana 12. mjeseca ta energija se povećava.

Numerološki kod od 1212 daje nam priliku da stvari vidimo iz još veće perspektive i razine svijesti.

Pomaže aktivirati i podići frekvenciju našeg svjetlosnog tijela ili energetskog polja.

Svi mi imamo svjetlosno tijelo ili polje energije koje postoji oko nas. Naše svjetlosno tijelo ima mnogo različitih slojeva, ali kada se jednom aktivira, naše svjetlosno tijelo omogućuje nam da putujemo kroz dimenzije i u viša područja svijesti i svjesnosti.

Također se vjeruje da je naše svjetlosno tijelo vozilo koje nam pomaže da se vratimo natrag u svoj pravi dom i izvor energije. Ovo vozilo također je poznato kao Merkaba.

12.12. možemo lakše aktivirati vlastitu osobnu Merkabu i tu energiju možemo koristiti za gledanje događaja u svom životu iz višeg stanja svjesnosti.

banner ostvari svoje

Ovo više stanje svjesnosti je u biti sposobnost da se sve vidi očima čiste, bezuvjetne, magične ljubavi.

Kada raščlanimo svaku bol i borbu, to se uvijek može povezati s nedostatkom ljubavi. Kada to vidimo, znamo da je odgovor na sve naše probleme i borbe samo više ljubavi. Ljubavi prema drugima, ljubavi prema sebi. Odgovor se uvijek može tražiti u više ljubavi.

Možemo razumjeti da nas ljubav okružuje i teče u nama i prodire kroz sve i svakoga, ali to što je zapravo osjećamo pomaže da postane stvarna i pomaže nam da saznamo istinu o onome što živi u nama.

Osjećati ovu razinu ljubavi nešto je što se može postići samo u prolaznim trenutcima, jer nije uvijek dio zemaljskog iskustva.

Ovo stanje možemo postići kroz meditaciju, pronalaženje radosti, okružujući se onima koje volimo, boravkom u prirodi i prakticiranjem zahvalnosti.

Upravo u tim trenutcima možemo uskočiti u rijeku bezuvjetne ljubavi koja teče kroz sve nas i čini cijeli energetski okvir Univerzuma oko nas.

12. prosinca/decembra lakše nam je pristupiti ovom prostoru i doći do njega, stoga ovaj dan provedite vrijeme meditirajući, vodeći dnevnik, voleći sebe.

atma.hr – 52
Vježbajte nevezanost i oslobodite se od zavodljivih vezanosti za ego.

Vizualizirajte svoje energetsko polje oko sebe i pokušajte ga proširiti, dotaknuti i koristiti ga za putovanje u više dimenzije.

1212 predstavlja poziv na buđenje više svijesti kako biste mogli aktivirati svoju kristalnu energiju, proširiti svoju svijest i iskoristiti duboke uvide duše i samoiscjeljenje.

Također otvara Vrata božanske svjetlosti i energije koja vodi prema Solsticiju!

Sada postoji nevjerojatna prilika da se uzdignete, probudite na novu razinu i proširite svjetlo srca kako biste se mogli ugoditi i utjeloviti najvišu istinu svog svjetla.

I sljedećih tjedan dana dok smo pod ovim energetskim utjecajem možete koristiti ovu energiju da oslobodite i očistite sve što vas sputava.

banner himalajska lampa

I vratite se u veću usklađenost i sklad s ljubavlju vašeg centra probuđenog srca i s najvišom Božanskom istinom!

Događa se metafizičko otvaranje energije ubrzanog uzdizanja, pokretanje velike točke kolektivnog pomaka i osnaživanje vas samih da proširite svjetlo srca i utjelovite svoju najvišu istinu sada.

Kako biste integrirali blagoslove, oslobodite se negativnosti i  kroz vaš probuđeni srčani centar dopustite da vas dopre do nove razine utjelovljene božanske ljubavi.

Povežite se s arhanđelom Mihaelom, arhanđelom Rafaelom, arhanđelom Gabrijelom, arkanđelom Urijelom i sa svojim osobnim timom anđela i vodiča.

Očistite i uravnotežite svoj srčani centar i energetsko tijelo. Oslobodite napetost iz svog energetskog polja.

Povećajte ljubav u svojoj duši. Aktivirajte svoj centar volje. Rezonirajte s istinom svoje pjesme božanske duše. Obratite pažnju i na svoje snove 12. 12., jer će vjerojatno sadržavati informacije iz dubljih dijelova vaše duše.

atma.hr – 52
Možete izgovoriti malu molitvu ili postaviti namjeru dok spavate i vidite hoće li vam to pomoći da putujete kroz vrijeme i prostor u svojim snovima kako biste stekli znanje, mudrost i osjetili ljubav.

Brojčani kod 1212 otključava nevjerojatno moćnu energiju, stoga se uključite i iskoristite dan u svoju korist. Osjetite što je ispravno za vas i ostanite otvoreni za sve znakove i poruke koje možete primiti.

1212 također je podsjetnik da smo u posljednjem dijelu teške godine, ali i da je ovo jedinstven trenutak u vremenu koji stvara ogroman osjećaj iščekivanja budućnosti. Kako se godina bliži kraju, možemo sa sigurnošću reći da smo svi spremni za nove početke.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić