Priroda današnjeg dana je “budimo pozitivni u svojem poslu”.

Ako radimo za nekoga drugoga ili imamo vlastiti posao, ali on ne napreduje onako kako bismo željeli, tada nešto nije kako treba biti. Ako zračimo lošim osjećajima izazvanim neuspjehom, to je ono najvažnije što stvara nevolje u poslu. Čak i ako je posao dobro napredovao i na sitnu poteškoću mogli bi smo reagirati lošim osjećajima, pa ćemo izazvati velike probleme. Sveukupno nadahnuće i ideje od kojih će se naš posao uzdići do razina o kojima nismo mogli ni sanjati nalaze se na frekvenciji ljubavi, stoga moramo otkriti kako se možemo osjećati dobro u pogledu svog posla te se uzdići do što više frekvencije.

Zamišljajmo, igrajmo se, radimo što god znamo kako bismo poboljšali svoje raspoloženje i dobro se osjećali. Kad uzdignemo svoje osjećaje, uzdići ćemo i svoj posao. U svakom dijelu našeg života, svakog dana, volimo sve što vidimo, volimo sve što nas okružuje, volimo uspjeh drugih kao da je naš vlastiti. Ako se osjećamo uistinu dobro zbog uspjeha, čiji god bio, privući ćemo i zadržati i vlastiti!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMagnezit i 3 kristala – Moćan privjesak na dugom lančiću
Slijedeća objavaJantra Sunca (Surya yantra)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.