Priroda današnjeg dana je “služimo se maštom”.

U procesu ostvarenja naših želja izuzetno je važno da se znamo poslužiti svojom maštom. Evo kako je to jedna žena učinila i promijenila cijelu situaciju: Odlučila se poslužiti maštom i živjeti kao da je već zaposlena. Namjestila bi budilicu da zvoni rano ujutro, kao da odlazi na posao.

Umjesto da u dnevnik zapisuje kako je zahvalna što joj posao dolazi, zapisala je da je zahvalna na vlastitoj uspješnosti u poslu i na ljudima s kojima je radila. Planirala je što će svakog dana odjenuti za posao. Otvorila je tekući račun za plaću. Za dva tjedna imala je osjećaj kao da uistinu ima posao. Tada joj je, posve nenadano, prijateljica rekla da je slobodno jedno radno mjesto. Otišla je na razgovor, dobila posao i primila sve ono o čemu je pisala u svom dnevniku.

Danas je dobar dan da se poigramo svojom maštom koja će nam pomoći u stvarenju naših ciljeva i želja.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

95 SADHGURU

SADHGURU: UNUTARNJE INŽINJERSTVO

Vodič za radost jednog jogija

Sadhguru je jedan od najutjecajnijih suvremenih duhovnih učitelja, indijski mudrac s preko 4 milijuna YouTube pretplatnika!

Njegovi nadahnuti uvidi o postojanju dimenzija koje nadilaze um i tijelo popraćeni su vrlo praktičnim uputama kako bismo i sami okusili beskonačnost, ali i omogućili svojem umu i tijelu da optimalno funkcioniraju u materijalnom svijetu.

Njegove su poruke kristalno jasne, primjenjive i duboke te će uzburkati srce suvremenog duhovnog tražitelja i zaintrigirati sve one koji žele više radosti i mira.

Cijena: 125 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKako napraviti i za što se koristi voda punog Mjeseca
Slijedeća objavaOnline radionica: 4 kvadranta – tajni djelovi osobnosti koji utječu na zaljubljivanje
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here