Dr Alberto Villoldo je u svom 30-godišnjem putovanju otkrio da se dugovječnost, genetsko podmlađivanje i duboko iscjeljenje mogu ostvariti kroz pet moćnih faza koje spajaju najbolje od drevne i moderne znanosti. Dr Villoldo je zašao duboko u znanost, dodatke i dnevne rituale koje trebamo prakticirati te otkriva 5 ključnih faza, uz koje svatko može vratiti svoje tijelo u optimalno stanje i stvoriti trajno, doživotno zdravlje.

atma.hr – 78
Kada naši umovi, naše emocije, naši odnosi ili naša tijela izađu iz kondicije, skloni smo ignorirati problem dok nešto ne krene po zlu – zastrašujuća dijagnoza, prekinuta veza, smrt voljene osobe ili jednostavno nesposobnost da lako funkcioniramo u svakodnevnom životu.

Jeste li znali da će se svaki organ i sistem u vašem tijelu – od kostiju i vašeg srca do vašeg mozga i svega što je između – obnoviti potpuno više puta tijekom vašeg života? Potpuno novo srce izraste svakih 15 godina, naše kosti su stare samo dvije godine, pluća i koža su stari oko dva do četiri tjedna. I naša crijeva su zamijenila sve svoje stanice u posljednja tri dana.

Dakle, u ovom slučaju, zašto se kronični zdravstveni problemi nastavljaju nakon više tjedana, mjeseci i godina? Zašto se naše zdravlje obično pogoršava tijekom vremena, umjesto da se poboljšava dok starimo?

A što rade oni sretni ljudi koji, izgleda, uživaju u savršenom zdravlju i dugovječnosti, a mi ostali ne? Jesu li to njihovi geni, navike u prehrani, način života, način razmišljanja, sve gore navedeno ili nešto sasvim drugo?

atma.hr – 39

Tajna dugovječnosti, popravljanje DNK i dubinsko liječenje

Razmatranje odgovora na gore navedena pitanja zahtjeva različite obuke, vještine i iskustva u brojnim područjima – od tradicionalnih zdravstvenih znanosti do samih granica neurologije i epigenetike, do dalekih dosega međuljudske psihologije, etnobotanike,  medicine i šire.

Kao poštovan medicinski antropolog koji je proveo skoro 30 godina radeći zajedno s vodećim medicinskim istraživačima i liječnicima, proučavajući drevne modele liječenja i tradicije alternativne medicine domorodačkih plemena širom Amerike, dr Alberto Villoldo je imao jedinstveni uvid u korijene bolesti i tajne dugovječnosti koje proizlaze iz spajanja najboljeg – znanosti, psihologije i duhovnosti.

Ono što je otkrio u svom 30-godišnjem putovanju nije ništa drugo do izvanredno – da se dugovječnost, genetsko podmlađivanje i duboko iscjeljenje praktično bilo koje – mentalne, emocionalne ili fizičke prirode mogu ostvariti kroz pet moćnih faza koje spajaju najbolje od drevne i moderne znanosti.


Widget not in any sidebars

Kako do novog tijela u 5 koraka?

U svojoj knjizi Alberto je zašao duboko u znanost, dodatke i dnevne ritualne koje trebamo prakticirati kako bismo ostvarili sve gore navedeno i mnogo više za kratak vremenski period.

U knjizi, on uranja duboko u 5 ključnih faza, uz koje svatko tko želi može vratiti svoje tijelo u optimalno stanje i stvoriti trajno, doživotno zdravlje.

Prva faza – Otkrivanje svog unutrašnjeg iscjelitelja

Prema Albertovim riječima, prva faze se bavi rješavanjem najosnovnijih uzroka zdravlja i bolesti:

On kaže da na Zapadu nema sistema zdravstvene zaštite, već sistem za brigu o bolestima koji prepoznaje tisuće bolesti i bezbroj lijekova. Šamanske medicinske tradicije, s druge strane, identificiraju samo jednu bolest i jedan lijek. Bolest je otuđenje – od naših emocija, od naših tijela, od zemlje i od Duha. Simptomi ove bolesti su fizička i emocionalna iscrpljenost. Lijek je iskustvo pojedinca, koje obnavlja unutrašnju harmoniju i olakšava oporavak od svih bolesti, bez obzira na porijeklo.

Kada naši umovi, naše emocije, naši odnosi ili naša tijela izađu iz kondicije, skloni smo ignororati problem dok nešto ne krene po zlu – zastrašujuća dijagnoza, prekinuta veza, smrt voljene osobe ili jednostavno nesposobnost da lako funkcioniramo u svakodnevnom životu. Kada se dogodi nešto loše, čitamo knjigu za samopomoć ili idemo na radionicu.

atma.hr – 78
Kada se dogodi nešto zaista loše, tražimo stručnjake koji će riješiti problem – onkolozi će se pozabaviti rakom, neurolozi će popraviti mozak, psiholozi će nam pomoći da pronađemo mir i razumijemo našu obitelj. Ali ovaj fragmentirani pristup zdravlju je samo zastoj. Da bismo istinski ozdravili, moramo ponovo otkriti originalni recept za zdravlje otkriven prije tisuću godina – Medicinu Duha.

Albert navodi da je Medicina Duha najbolji način da se izliječimo i održimo zdravlje kako bi se novo tijelo redovno razvijalo. Ona prepoznaje tijelo kao sistem, a ne kao skup dijelova koji se mogu liječiti ili zamijeniti kada nešto krene naopako. Ne možete popravite srce bez utjecaja na crijeva ili mozak, i obrnuto.

Druga faza – Zanemarivanje starih načina

Stari načini o kojima Alberto govori su zastarjele metode zapadnjačke medicine za “brigu o bolesti” u korist nove znanosti o preventivnoj, holističkoj funkcionalnoj medicini.

Da bismo zaista postigli zavidne razine zdravlja i dugovječnosti, moramo ponovo pokrenuti naša tijela i umove na najdubljim razinama, što zahtjeva proaktivne promjene u životnom stilu koje rade da održe zdravlje svaki dan, a ne kada se razbolimo poslije godina zanemarivanja ili nenamjernog zloupotrebljavanja našeg tijela.

atma.hr – 39

Postoje tri načina da se to učini učinkovito u skladu s Albertovim istraživanjima:

  1. Detoksifikacija crijeva
  2. Aktiviranje gena za dugovječnost uz pomoć prehrane
  3. Dopunjavanje prehrane superhranom

Krajnji rezultat ovoga je potpuno nadograđen mozak i tijelo koji pokreću epigenetske popravke potrebne za održavanje zdravlja do kraja života.

Treća faza – Resetiranje sata smrti

Faza 3 se odnosi na popravljanje zdravlja na razini stanica, koje je također blisko povezano s mentalnim i emocionalnim razinama u snažnoj petlji povratne veze uma i tijela. Da biste to učinili u potpunosti, morate naučiti transformirati disfunkcionalne emocionalne obrasce temeljene na ljutnji i strahu, ali i kako dopuniti tijelo hranljivim materijama koje mogu pomoći u poboljšanju funkcije mozga i pomoći vam da upravljate stresom.

Tijekom ove faze, naučite optimizirati svoje mitohondrije (centre moći vašeg tijela) zajedno s time kako resetirati “satove smrti” i uključite proteine za dugovječnosti koje kontroliraju mitohondrije koje produžuju život eksponencijalno.

Saznat ćete točno što slobodni radikali i upale čine tijelu i kako preokrenuti štetu i otkrit ćete drevne šamanske tehnike koje se koriste tisućama godina i koje mogu nadograditi vaše tijelo i mozak.


Widget not in any sidebars

Četvrta faza – Preporod

Faza 4 pomaže u procesu otpuštanja starih, nezdravih načina razmišljanja, tako da možete iskusiti pun spektar iscjeljenja uma i tijela. Naučite kako odbaciti priče o svojoj prošlosti i prihvatite novu, oslobađajuću priču.

Naučite kako nadvladati strah od gubitka i promjena i otkrijete novu svrhu vašeg životnog putovanja.

Peta faza – Život stil koji garantira dugovječnost

U fazi 5 iskombinirajte sve što ste naučili iz prethodna četiri koraka. Ovo je mjesto gdje se magija događa – pokrećete radikalni proces iscjeljenja u tijelu koji će ubrzati regeneraciju i popravak svakog organa i sistema u vašem tijelu novim, unaprijeđenim genetskim informacijama i pravilnim funkcioniranjem tijela i uma.

Naučite promijeniti prehranu i što ćete jesti kako biste ušli u ketozu i aktivirali područja u mozgu koji će vam omogućiti da doživite potpuno iskustvo. Također naučite raditi s neuro-hranjivim sastojcima koji su dostupni u svakoj trgovini zdrave hrane i detoksicirati tijelo i mozak i uključiti gene koji stvaraju zdravlje i dugovječnost. Na kraju, naučite kako obnoviti dušu kako biste oporavili živahne i nevine dijelove sebe koji su izgubljeni tijekom života.

stil.kurir

63 PLACEBO

banner placebo