Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

Postoje mnoge emocije koje mogu izazvati poremećaje u elektromagnetskom polju u srcu, ali oni koji su najviše proučavani i dokumentirani su bijes i neprijateljstvo. Jednom kad se sinkronizacija stanica poremeti, vaše tijelo se počinje ponašati na rascijepljen i fragmentiran način. Imunološki sustav biva ugrožen što dovodi do drugih problema, kao što su povećana osjetljivost na rak, infekcije te ubrzano starenje.

atma.hr – 52
Kada se stanice nađu na istom području rezonancije, sve one kao da plešu na istu glazbu.

Studije pokazuju da kada smo kreativni, ili kada se osjećamo smireno, ili kada osjećamo ljubav, te emocije generiraju vrlo povezano elektromagnetsko polje. I to elektromagnetsko polje se emitira na ostatak vašeg tijela.

Također stvara polje rezonancije gdje se stanice tijela čvrsto povežu, “zaključaju” jedna s drugom.

Svaka stanica zna što svaka druga stanica radi jer sve rade istu stvar, a još uvijek izražavaju svoje jedinstvene funkcije učinkovito.

Postoje mnoge emocije koje mogu izazvati poremećaje u elektromagnetskom polju u srcu, ali oni koji su najviše proučavani i dokumentirani su bijes i neprijateljstvo.

Jednom kad se ova gore spomenuta sinkronizacija stanica poremeti, vaše tijelo se počinje ponašati na rascijepljen i fragmentiran način.

Imunološki sustav biva ugrožen što dovodi do drugih problema, kao što su povećana osjetljivost na rak, infekcije te ubrzano starenje.

Učinak je toliko jak da ga životinje mogu lako osjetiti. Ako pas vidi osobu koja je puna neprijateljstva, on će jednostavno podivljati i lajati.

Zapamtite, gdje god krenuli, zračite tko ste na ovoj vrlo intimnoj razini.

~ Deepak Chopra “The Spontaneous Fulfillment of Desire: Harnessing the Infinite Power of Coincidence”