Vjerojatno ste već negdje čuli o Holotropskom disanju i možda ste pomislili da je to još jedna u nizu tehnika disanja. A radi se zapravo o vrlo dubokoj terapijskoj metodi koja omogućava pristup proširenim stanjima svijesti, upravo kao i psihodelici, ali samo uz pomoć vlastitog daha i sigurnog okruženja.

Holotropsko disanje imate priliku iskusiti i u Zagrebu, na vikend radionici (bez smještaja, samo dolazite na radionicu od kuće).

21.-23. Travanj 2023.

Holotropsko disanje bi vas moglo zanimati ako…
…imate probleme koje ne možete riješiti razmišljanjem ili razgovorom o njima
…imate emocije s kojima se teško nosite
…želite više zadovoljstva u životu
…muče vas neki odnosi
…osjećate da vam nešto fali, a ne znate točno šta
…želite bolje upoznati sebe, povezati se s intuicijom
…zanimaju vas proširena stanja svijesti, al još se ne osjećate spremno za psihodelike

Vjerujemo u sposobnost svakog od nas da aktivira svoju unutrašnju mudrost koja vodi proces transformacije i iscjeljenja.
Na sesijama se uz zatvorene oči i intenzivnu muziku, uz pomoć daha i sigurnog okruženja sa iskusnim facilitatorima, dolazi do najdublje skrivenih dijelova psihe koji traže da budu iscjeljeni. Često su to traume (kao npr trenutak rađanja), koje su pospremljene duboko u nama i ponekad upravljaju našim životom “iza zavjese”. Na ovim radionicama, u proširenim stanjima svijesti, te se traume iscjeljuju…

Više o holotropskim stanjima svijesti i metodi, možete vidjeti u gostovanju Dr Stanislava Grofa u emisiji Na rubu znanosti.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Više informacija o radionici i registracija: https://holotropsko.mailchimpsites.com/
Ili nam se javite na:
Email: [email protected]
Whatsapp: +385915179940

Hvala @suzigajdek na prekrasnim vizualima.

prijavi se