Za sve vas koje u jedan vikend želite:
– naučiti osnovne pokrete trbušnog plesa
– ponoviti i uvježbati korake, ako ste već negdje i nekada plesale, a dugo niste
– otkriti nove mogućnosti svoga tijela kroz ples iskonske ženstvenosti
– osvijestiti novo samopouzdanje koje niste niti znale da imate u sebi
– družiti se u krugu žena sa zajedničkim interesom i strašću za orijentalnim plesom
– dobro se zabaviti i razveseliti…

Vjerujemo, znatiželjni ste! Želite zaplesati, zar ne? Samo je potrebno napraviti prvi korak!
Želite li dobiti sigurnost da možete nastaviti plesati na redovnom tečaju trbušnog orijentalnog plesa, na tjednoj bazi, a niste se stigle priključiti na početak?
S obzirom na to da se redoviti tečaj odvija već nekoliko mjeseci, sudjelovanje na vikend tečaju je preduvjet za priključenje redovitim tjednim treninzima.

Ovo je super prilika za vas!

Ples iskonske ženstvenosti – intenzivni vikend tečaj
Vrijeme održavanja: subota i nedjelja, 27. i 28. studenoga 2021. od 16 do 19h.
Ukupno 6 sati treninga (3 sata u subotu i 3 sata u nedjelju), uključene kraće pauze.
Mjesto održavanja: Centar Apolon, Antuna Bauera 21/4.kat

Tko sve može sudjelovati?
Sudjelovati mogu svi: i one koje su samo znatiželjne i željele bi jednom isprobati plesati trbušni ples ili se priključiti početničkoj grupi redovitog tjednog tečaja trbušnog (orijentalnog) plesa.

Ovaj zabavni tečaj nudimo svima, bez ikakvih ograničenja i potrebnog predznanja.
I za apsolutne početnike!

Za žene svih dobi i konstitucija, s više ili manje tjelesne spremnosti i kondicije.
Bitne ste vi.
Vaš dobar osjećaj i zadovoljstvo sobom.
Ples iskonske ženstvenosti vam upravo to i daje.

Ples je za sve!

Uz trbušni ples iskonske ženstvenosti, unutarnja ljepota svake žene dolazi do izražaja i izbija na površinu. To postaje vidljivo kroz svaki vaš nježni pokret tijela, ruku ili bokova i kroz elegantno kretanje u svakodnevom životu.

A kada vas jednom očaraju valoviti pokreti, koji su istovremeno izvrsna fizička aktivnost, kada se prepustite orijentalnim notama, željet ćete to ponavljati dalje i dalje….

Dobrobiti trbušnog plesa
Trbušni ples podrazumijeva vježbanje fleksibilnosti čitavoga tijela, poglavito torza, pa je zato iznimno zdrav već kao sâma tjelovježba. Nema dobnih ograničenja, žene od adolescencije do treće životne dobi bez problema svladavaju pokrete, naravno, svatko prema svojim mogućnostima, i osjećaju specifične dobrobiti od toga, tako da trbušni ples pogoduje ženskom zdravlju u svakoj životnoj dobi. Nema niti ograničenja na temelju tjelesne mase, kondicije i sl. – ovaj ples se uči ponajprije za vlastito zadovoljstvo u pokretu i osvješćivanju vlastitoga tijela.
Što se radi na vikend seminaru?
Svaki od oba dana radionice, prvo ćemo raditi zagrijavanje, zatim tehniku pokreta, a pokrete ćemo uz glazbu i uvježbavati. Naše druženje ćemo završiti istezanjem mišića i opuštanjem. I naravno aplauzom. Dobra zabava zagarantirana!

Što mi je potrebno?
Potrebna vam je samo dobra volja! Bez brige, ne trebaju vam posebni kostimi, niti šljokice ili zveckalice. Oni dolaze kada savladate osnove. Odjenite udobnu odjeću u kojoj se možete lako kretati (majica, trenirka, tajice), čarapice – plešemo bosi, i ponesite šal ili maramu koju možete vezati oko bokova.

A sada pročitajte o pogodnostima koje vam nudimo u studenom, mjesecu popusta!

Ovaj intenzivni vikend tečaj od 6 sati treninga nećete platiti po punoj cijeni od 500 kn, već manje od toga.

EARLY BIRD SAVINGS popusti za ranije uplate
Ulovite EARLY BIRD priliku, prijavite se i uplatite vaš Intenzivni vikend tečaj orijentalnog trbušnog plesa do srijede 24.11.2021. i uplaćujete 400 kn (100 kn popusta!)
A ako dođete u paru, s prijateljicom, kolegicom, sestrom, mamom, članicom obitelji ili susjedom, svaka od vas ovaj vikend tečaj plaća 350 kn!
Posebno za aktivne članice Apolon centra odobravamo dodatni EARLY BIRD popust, pa je za vas iznos uplate do srijede 24.11.2021. samo: 300 kn.

Predbilježbe:
Zbog ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje na radionici se potrebno predbilježiti na e-mail: [email protected] najkasnije do petka 26. studenoga 2021.
Predbilježba postaje važeća uplatom cjelokupnog iznosa donacije.
Podatke za plaćanje ćete dobiti kada primimo Vašu predbilježbu.

Pazimo na vas i nas!
U cilju smanjenja zdravstvenih rizika izazvanih koronavirusom, i stvaranja sigurne i vesele plesne atmosfere u Centru Apolon, koja je nezamjenjiv čimbenik potpunog doživljaja i energije treninga, smanjili smo broj sudionika u grupama te smo osigurali sve potrebne mjere zaštite koje je preporučio HZJZ. Obavezno je korištenje dezinfekcijskih sredstava i nošenje zaštitne maske prilikom ulaska u prostorije Centra Apolon. Ako imate bilo kakve simptome (temperatura, kašalj, slabost i sl.) molimo vas da ostanete kod kuće.

O voditeljici:
Vikend seminar i tečaj vodi instruktorica Sonjawww.smiling-hips.com , koja se bavi plesom dugi niz godina, a posvetila se orijentalnom plesu od samoga početka 2005. godine. Pobijedila je na natjecanju u orijentalnom plesu 2008. godine, nakon čega je počela ples poučavati, i time stekla bogato instruktorsko iskustvo. Iza nje je opsežno plesno školovanje u Hrvatskoj, Egiptu, Mađarskoj i Sloveniji kod vodećih hrvatskih i svjetskih učitelja orijentalnog plesa. Zahvaljujući specifičnom stilu poučavanja, u kombinaciji s vedrim duhom i dozom humora, Sonjini sati završavaju spontanim pljeskom, a polaznice odlaze iz dvorane s osmijehom na licu.
Dođite provjeriti! Vidimo se uskoro!

www.smiling-hips.com
DA, ŽELIM SE PREDBILJEŽITI !