Najednom sam osvijestila ¨Pa ja sanjam!¨
Na Nadin tečaj Izlaska iz tijela otišla sam u 10-tom mjesecu 2019 godine.
Na samom tečaju uspjela sam osjetiti i doživjeti interesantne senzacije, no nisam uspjela izaći.
Ubrzo nakon tečaja moji snovi su se drastično promijenili. Postali su izrazito živi i detaljni. Počela sam pamtiti detalje tipa boje vezica na tenisicama, imena na dokumentima ljudi i pitanja iz testova koje sam rješavala u snu što nikad do sada nisam mogla. Teško mi je čak bilo razaznati lica, kao da su uvijek bila skrivena, znala sam tko je tko po osjećaju, no sada vidim sve detalje.

Počela sam pridavati pažnju svojim snovima, promišljati i analizirati ih.
I napokon na Uskrs 2020 doživjela sam svoj prvi lucidni san. Uvijek sam mislila da ću osvijestiti da sanjam kada san bude izrazito čudan sa stvorenjima i bićima koja “ne postoje” u našoj stvarnosti no ovo je bilo sasvim drugačije.

Našla sam se na pustoj cesti u nepoznatom gradu koji je također bio pust. Imala sam osjećaj da sam negdje u Dalmaciji, ali ne mogu točno reći gdje.

Razmijenila sam par riječi s nekom nepoznatom ženom koja se samo stvorila i počela sam hodati po cesti.
Najednom sam osvijestila: ” Pa ja sanjam!”

Aha, ako sanjam i sada to znam onda mogu što god želim. I promislim, okei trebam prijevoz želim jedan motor. Krenem desetak koraka prema naprijed i ispred mene se stvori Harley Davidson s narančastim sicem. Pomislila sam, uuuvau, kako dobro. Sada sam stala i kroz glavu mi je prošlo, pa treba mi i kaciga (što je zapravo totalno smiješno). Sjetim se opet da ju samo trebam poželjeti. Poželim kacigu, otvorim sic i u njemu se nalazi bas takva kakvu sam zamislila, bijela kaciga s rozim crtama. Stavim kacigu i krenem se voziti uz more po nekim vijugavim cestama. Uživala sam u vožnji i točno znala što treba napraviti, a nikad prije toga nisam vozila takav motor.

Ujutro sam se probudila u totalnoj euforiji, ostala sam ležati u krevetu i smijala se sama sebi da sam dobila mogućnosti da biram što god želim u svojem snu, a sve što sam poželjela bio je motor, kaciga i uživanje u vožnji uz more.
Veselim se i smišljam što bi slijedeći put sve mogla probati kada se ovo ponovi.

Možda već noćas odem na Maldive 🙂
Laura

ThetaHealing® tehnika radi iscjeljivanja putem theta moždanih valova kojima se prodire duboko u podsvijest i iscjeljuju te reprogramiraju dijelovi naše ličnosti koji su zapeli, u strahu su, itd….

Više o tehnici pročitajte ovdje.