Pjevanje je prirodni impuls čovjeka da izrazi ono što se nalazi u njegovom srcu. Iz tog razloga možemo vidjeti da je u svim drevnim kulturama zajedničko pjevanje i plesanje bilo temelj svake ceremonije.

Bio je to trenutak za doživljaj slobode te trenutak spoznaje i povezivanja sa samim sobom, kao i sa svojom zajednicom. Danas još uvijek imamo Kirtan kao drevnu praksu, koja je ostala uz čovječanstvo da nam asistira na putu samospoznaje. Kirtan ne zahtijeva glazbeni talent ili vokalne sposobnosti, već otvoreno i slobodno srce koje se ne plaši izraziti.

Imamo izuzetnu privilegiju da će nas kroz ovu predivnu i drevnu praksu pjevanja mantri voditi Tarana.

Tarana je svjetski priznati Kirtan izvođač, omiljen u yoga zajednici. Njegovi Kirtani imaju preko 20 000 000 pregleda na YouTube-u. On putuje po cijelom svijetu kako bi dijelio poruku ljubavi i devocije. Sa svojim devocijskim pjevanjem Tarana nam otkriva svoju duboku i iskrenu želju za povezivanjem sa Božanskim.

22.10., Subota od 19:00-20:00h

Divota yoga garden
Plinarska 27

Cijena ulaznice: 50kn

(uplate po dolasku u gotovini) prijave i pitanja u fb inbox; Ashtanga Yoga Studio Rijeka

Ovo je jedan od onih događaja koji ne želite propustiti. Tako da oslobodite svoj kalendar, rezervirajte si mjesto i vidimo se na zajedničkom pjevanju.

Love in action ❤️

facebook mali