VRIJEME RADIONICE: UTORAK, 25.10.2022., 18.00 – 20:00
MJESTO: STUDIO T, ZAGREB, DRAŠKOVIĆEVA 34, 1. KAT
OGRANIČEN BROJ SUDIONIKA – OBAVEZNA REZERVACIJA MJESTA UPLATOM

KAKAO I KIRTAN

Drugi par eklipsi u 2022. u ciklusu Škorpiona i Bika počinje 25. listopada. Eklipse ili pomrčine su moćni karmički ciklusi poravnavanja sa vlastitom sudbinom i često donose nepredvidive situacije koje su na prvi pogled stresne ili čak šokantne, no neophodne su za vraćanje na vlastiti put, razlog zašto smo ovdje. Tijekom razdoblja između dvije eklipse, 25. 10 i 08. 11. potrebno je prepustiti se i promatrati što će se odviti i pričekati sa donošenjem odluka. Jer upravo tijekom tog razdoblja će nam karmički događaji pokazati put.

Kirtan, ili grupno pjevanje mantri ima korijene u vedskoj tradiciji i prakticira se kroz call and response tip pjevanja uz instrumente. Namjera pjevanja kirtana je podizanje energije u grupi, otvaranje srca i postizanje unutrašnjeg mira.

Životna sinergija spojila je moju suradnicu i profesionalnu zvučnu i vokalnu terapeutkinju Ninu Kraljić i mene u predanosti pjevanju te pripremamo za vas posebnu ceremoniju u kojoj ćemo kombinirati kakao ceremoniju i grupno pjevanje mantri – KIRTAN.

Namjera koju želimo pokloniti vama u ovom prekrasnom kirtan-u je da zajedno stvorimo visoke vibracije kroz glazbu i u vjeri olakšamo sebi i drugima prolaz kroz energetski portal eklipsi te da ispoštujemo vlastiti životni put i postignemo kvantni skok u bolji život.

Dodjite otpustiti svoj strah, tugu, bol, ili previše energije kroz pjesmu i postaviti namjere i afirmacije za ono što želite manifestirati u životu, inspiracijom i visokom vibracijom pjesme uoči moćnog kozmičkog portala pomrčina u škorpiji.

“Javno sam počela pjevati da pomognem ljudima pronaći sebe, prihvatiti sebe i ojačati proces psihofizičkog ozdravljenja koji nam je svima urođen. Glazba svojim univerzalnim glasom briše granice među nama i povezuje nas s najvišim ljudskim vrijednostima i potencijalima duše isto kao i osnovnim bivstvom i zvukom koji nam je svima urođen”. Nina

“Pjevanje me inspirira, donosi veselje i lakoću postojanja i u pjevanju nalazim slobodu i čaroliju u svakodnevnom životu. Želim sa vama podijeliti ovu moju ljubav, ali istovremeno i moćnu tehniku za povezivanje sa sobom, izbacivanje negativnih emocija, stresa, depresije, tuge. Lakoća koju dotičemo kroz pjesmu nam pomaže da brže manifestiramo ono što želimo.” Iva

O FACILITATORIMA

Nina Kraljić Nina Kraljić je certificirani zvukoterapeut Peter Hess Akademije i British Akademy of Sound Therapy.

U usklopu svog studija Heka (božanstvo wellnessa i zdravlja) daje vokalne radionice, satove pjevanje zvučne kupke i masaže, tehnike disanje i vođene meditacije u svrhu uživanja u blagodati glazbe i istraživanja vlastitih potencijala kroz zvuk i zdrave vibracije.

Vodi projekt Alkonost of Balkan koji promovira kulturnu baštinu i ljepotu etno izričaja Balkana te uz prekrasan rad s divnim klijentima posuđuje svoj vokal mnogim filmskim, crtanim i glazbenim projektima.
www.studioheka.hr

Iva je bivša diplomatkinja koja je prije 10 godina dala otkaz i preselila na Bali, da otkrije svoje vrijednosti i svrhu.

Ivina strast je kroz coaching pomoći ljudima da pronađu svoju svrhu, izbore sa stresom i tjeskobom, usklade s vlastitim unutrašnjim vodstvom, kako bi izgradili život koji priželjkuju na svim razinama.

iva u prirodiIva je NLP Master, ima završene tehnike Theta i Reiki iscjeljivanja , te Mindfulness sa University of Leiden.

Iva se bavi pjevanjem unazad 5 godina, uz vodstvo Jane Chen tradicionalne Javaneške glazbe, Hrvoja Sekulića i Klapi Quirinus i proučava ples I pjevanje kao metodu samoizričaja i iscjeljenja.

Njenu knjigu Broken Star: My Self Love Journey – možete kupiti u Studiu T ili na linku: https://books2read.com/b/47Y6d8

web: www.ivatarlecoaching.com/blog
insta: www.instagram.com/ivatarlecoaching
mob: 0977278433

CIJENA PO RADIONICI
230 HRK -za ranije uplate (do subote 22.10.2022.)
250 HRK – 24. i 25. listopada

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
Mjesto se rezervira uplatom na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb IBAN HR9425000091101506894
pošalji email sa potvrdom uplate na [email protected]

ŠTO OBUĆI I PONIJETI
Mekanu odjeću i možete biti bosi.
Ponesite šuške i druge ritmičke instrumente, ako ste u mogućnosti.