Image by Drazen Zigic on Freepik

U kolovozu/avgustu, četiri horoskopska znaka imat će obilje veselja, pozitivne energije i izgleda za osobni razvoj. Provjerite jeste li među njima!

atma.hr – 52
1. Vaga

Ljudi rođeni u znaku Vage doživjet će razdoblje introspekcije i osobnog razvoja tijekom mjeseca kolovoza/avgusta. Oni su u stanju stvoriti osjećaj unutarnjeg spokoja dok istovremeno potiču pozitivne interakcije s onima oko sebe i nalaze se u skladu sa svojom okolinom.

Vage privlače kreativni napori kao što su glazba, umjetnost ili književnost, a imaju priliku pokazati svoje talente široj publici kada sudjeluju u takvim vrstama aktivnosti.

Ovo je trenutak prijelaza, ali i početak nečeg novog. Sile kozmosa konvergiraju kako bi tim pojedincima pružile priliku da počnu ispočetka na raznim frontama, uključujući njihove osobne živote, poslove i odnose.

Rast se ubrzava u to vrijeme, a Vage se potiču da izađu izvan svojih zona udobnosti i otvore se nepoznatom.

Na vama je da konačno napravite prvi korak prema promjeni koju ste tako dugo željeli. Moguće je da još niste pokušali napraviti značajne promjene u određenim aspektima svog života.

Sada ćete od kozmosa dobiti podršku i potrebnu hrabrost koja vam je do sada nedostajala. Dovršite ono što ste odgađali i završite s tim!

atma.hr – 52
2. Ovan

U ovom razdoblju doživjet ćete porast pozitivne energije, što rezultira povećanjem samopouzdanja i sposobnosti preuzimanja novih izazova.

Kako vrijeme bude odmicalo, rođeni u znaku Ovna trebali bi očekivati velika napredovanja na poslu, intrigantna putovanja i jače veze u svojim odnosima.

Bit ćete izloženi značajnim iskustvima i lekcijama iz stvarnog života, a oboje će pridonijeti vašem općem rastu i razvoju.

Trebali bi iskoristiti ovo vrijeme da razmislite o svojim prošlim djelima, preispitate svoje ciljeve i napravite sve potrebne prilagodbe kako bi bili u skladu sa svojom istinskom svrhom.

Dobro je vrijeme da malo promislite o sebi, saznate više o sebi i napravite neke pozitivne prilagodbe koje će imati dugotrajan učinak na vaš život.

Važno je da obratite pažnju na ljude oko sebe i veze koje imate. Obratite pozornost na ono što imaju za reći i ne odbijajte pomoć.

Oni vam pokušavaju pomoći i mogu vam pružiti nove uvide koje možda niste prije razmatrali.

atma.hr – 52
3. Lav

Mjesec kolovoz/avgust stavit će naglasak na Lava, vatreni znak koji je poznat po svom intenzitetu.

Njihova inherentna atraktivnost i karizmatičnost su naglašene, zbog čega su u središtu pozornosti gdje god krenu.

Ovo će vrijeme biti plodonosno za Lavove osobne i romantične veze, što će dovesti do razvoja novih ljubavnih interesa, kao i jačanja već postojećih veza.

Lavovi sada imaju priliku pokazati svoje talente na radnom mjestu, što može rezultirati većim priznanjem, kao i prilikama za rast u karijeri.

Oni mogu maksimalno iskoristiti ovo povoljno razdoblje povezujući svoje namjere i aktivnosti s blagotvornim moćima svemira.

To će im omogućiti stvaranje čvrstih temelja za buduće inicijative i osigurati da budu uspješne.

Kozmos vas uvijek obasipa pozitivnom energijom, šansama za osobni razvoj i mogućnošću ostvarenja vaših težnji.

Možete krenuti putem koji vodi do sreće, ispunjenja i uspjeha ako se otvorite.

atma.hr – 52
4. Blizanci

Sljedeći sretan znak na popisu su Blizanci, koji je zračni znak i poznat je po svojoj prilagodljivosti, kao i po svojoj intelektualnoj znatiželji.

Mjesec kolovoz/avgust donosi Blizancima novo gledište, kao i priliku da istraže nova područja interesa.

Njihov raspored angažmana bit će prepun fascinantnih aktivnosti, a oni će dosegnuti vrhunac svojih komunikacijskih sposobnosti.

Ovaj trenutak predstavlja mogućnosti za intelektualni razvoj, umjetnička nastojanja i uspostavljanje značajnih veza s onima koji dijele slične vrijednosti.

Postoji zajednički napor od strane kozmosa da stvori prilike i okolnosti koje su korisne za Blizance.

Svemir je na vašoj strani i vodit će vas do uspjeha i sreće, bilo da se radi o nizu sretnih događaja ili neočekivanim interakcijama.

U poziciji ste da iskoristite ovaj trenutak.

Neophodno je održavati povezanost sa samim sobom i svijetom oko sebe kako bismo maksimalno iskoristili pozitivnu energiju.

Uključite samorefleksiju, postavite neka čvrsta ograničenja i budite otvoreni u pogledu raznih dostupnih opcija.

Vjerujte svojim instinktima, bavite se stvarima koje vas najviše uzbuđuju i ostanite otvoreni za nova iskustva.

Ne zaboravite uvijek zadržati zahvalan i optimističan stav tijekom cijelog putovanja.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić