Emil Ledenko Ledeni i Atma kao medijski pokrovitelj, Vas pozivaju na uzbudljivu radionicu svjesnog disanja i kupanja u izvoru rijeke.

Krajnje je vrijeme da odbacimo loše navike i napravimo prostor za ono što stvarno želimo, a to je biti najbolja verzija sebe.

Navike je najlakše mijenjati pomoću alata, gdje najvažnije mjesto zauzima dah, najmoćniji alat, s kojim smo rođeni i pomoću kojeg osvještavamo nesvjesno, iscjeljujemo traume, frustracije i potisnute emocije koje nam blokiraju protok energije, oduzimaju snagu i stvaraju idealno okruženje za razvoj svakakvih bolesti.

Uvijek možemo biti ili u poziciji žrtve ili, kako bi i trebalo biti, preuzeti odgovornost za zdravlje i blagostanje u svoje ruke.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI NA OVOJ RADIONICI?

Kroz čarobno putovanje istraživanja unutrašnjih dubina i otključavanja vlastitog potencijala provest će vas dugogodišnji praktikant svjesnog disanja i hladnih kupki Emil Ledenko – Ledeni, koji je pomoću ovih tehnika potpuno promijenio svoj život pa sada svoje znanje i iskustva prenosi svima koji žele postati gospodari svojih sudbina te su svjesni da najviše za sebe mogu napraviti upravo sami.

Uz teoretski dio radionice Ledeni će vas naučiti i nekoliko različitih vježbi disanja za samopomoć, kako pravilno, sigurno i nježno pristupiti hladnoj vodi te vas »razmaziti« zvučnom kupkom (hang drum, djemba, šamanski bubanj) jer je dokazano, da zvuk podržava i osnažuje sve unutrašnje procese.

Mjesto i datum održavanja: Split, 12.7. u 17h na izvoru rijeke Jadro
Trajanje: 4 sata
Cijena: 150€, early bird cijena do 5.6. je 120€
1 EUR = 7,53450 HRK
Oprema: ručnik, kupaći kostim, joga mat ili prostirka za vježbe disanja

Prijave i informacije:

e-mail: [email protected]
Mob: +386 41 349 375

Osigurajte svoje mjesto ODMAH zbog ograničenog broja sudionika!

TKO JE LEDENI?

Emil Ledenko – Ledeni je dugogodišnji praktikant i učitelj znanstveno priznate metode iscjeljenja i jačanja tijela, uma i duha, bazirane na svakodnevnom kupanju i tuširanju u ledenoj vodi i svjesnom disanju, a rezultati koje je postigao i na sebi i na tisućama drugih su – zapanjujući! Iza ove moćne metode stoji čitava drevna mudrost potkrijepljena znanošću, a o svemu tome smo pričali u 2 Atma podcasta (na dnu ovog teksta).

https://emilledenko.si/

https://www.youtube.com/channel/UChec…

https://www.facebook.com/emil.ledenko