2022 Happy New Year greeting card gold and black background. Black New Year banner. Cover of business diary for 2022 with wishes. Brochure design template, card, banner.

02.02.2022. je “zrcalni” datum i vjeruje se da su takvi datumi preteče promjena u životu i mogu značajno utjecati na sudbinu. Niz 2- 2- 2- 2- 2 navest će vas da preispitate svoje vrijednosti i život općenito. Netko će shvatiti svoje greške koje je ranije negirao, netko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promijeniti putanju svog razvoja. Na “zrcalne” datume, Univerzum nam može poslati određene znakove koje trebamo primijetiti…

atma.hr – 78
U numerologiji postoje takozvani “zrcalni” datumi, oni koji se preslikavaju kao u zrcalu. Prvi takav u veljači/februaru je 02.02.2022.

Vjeruje se da su ovi datumi preteče promjena u životu i mogu značajno utjecati na sudbinu.

Niz 2- 2- 2- 2- 2 navest će vas da preispitate svoje vrijednosti i život općenito. Netko će shvatiti svoje greške koje je ranije negirao, netko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promijeniti putanju svog razvoja.

Sve ovo može dovesti do promjena u vašoj sferi financija. Velika je vjerojatnost da promjene donesu izazove. Moguće je smanjenje zarade, povećanje rate, veći troškovi u svakom smislu.

U ovom trenutku mogu se pogoršati odnosi s vašim dužnicima, koji vam neće htjeti vratiti novac.

Tijekom ovog perioda ključno će biti da pokažete smirenost i mudrost. Da ne reagirate na provokacije, da pokažete da razumijete situaciju i da strpljivo čekate povoljan trenutak, kako bi situacija krenula u pozitivnom smjeru.

Iskoristite niz od 5 dvojki da povećate vlastite aktivnosti, da se bavite sportom, šećete, trčite… Vaše zdravlje će 02. veljače/februara biti na vrhuncu, kao i vaša energija, što će vas gurnuti u nova dostignuća.

atma.hr – 52
Na datume zrcala, Univerzum nam može poslati određene znakove koje trebamo primijetiti, a ne da ih uzimamo za slučajnosti.

Mogu se manifestirati kroz često ponavljane iste melodije, fraze, kroz isti osjećaj koji imamo u trbuhu, kroz deja vu.

U ovom trenutku, čim osjetite nešto neobično ili primijetite čudnu tendenciju ponavljanja nekih događaja, obratite pažnju na stvari koje se događaju oko vas.

Možda će neke radnje koje poduzmete biti odlučujuće u budućim događajima, ili ljudi s kojima ste stupili u kontakt nešto prešućuju ili manipuliraju vama.

banner za knjige sretan novac

Ako osjećate nelagodnost, trebali bi da buiti pažljiviji u svojim riječima i djelima. Možda vas tako univerzum upozorava na opasnost.

Ako vam signali univerzuma ne donose nikakvu nelagodu, a melodija koja se iznenada oglasila negdje na uglu ulice djeluje ugodno i veselo – možda radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka ugodan bonus ili iznenađenje.

sensa.mondo