Danas nastavljamo put kroz naša energetska tijela i dolazimo do broja 6. Ovo je posebno važno za one koji su rođeni ili šestog u mjesecu ili u lipnju.

atma.hr – 78
Broj 6 se veže uz tijelo – ARC LINE/AUREOLU.

Pitanje za kontemplaciju: „Jesam li sposoban manifestirati svoje ciljeve? Činim li to cjelovito?“

Kvalitete ovog tijela su: pravednost, zaštita, projekcija

Arhetip: šaman

ARC LINE je aureola koja se proteže od jednog do drugog uha. Ona vodi i kontrolira našu auru; služi kao naš štit. Također upozorava na opasnosti u našoj blizini.  Ali možemo ju čuti/osjetiti samo ako smo svjesni i ako znamo slušati i čuti glas svoje intuicije.

Žene imaju dva ARC LINE-a, drugi je iznimno osjetljiv i nalazi se preko grudi, seže od jedne do druge bradavice i služi kao zaštita za dijete.

Snaga nas, našeg tijela i našeg djelovanja leži u ovom tijelu. Snažno ARC LINE tijelo stvara našu sudbinu. Čini da blistamo kad smo bez sumnje TKO SMO. Vezano je uz projiciranje intuicije; kao ticala su koja nas vode i pomažu nam.  Ovo je jedino tijelo koje je izravno povezano sa  pojedinom čakrom; u ovom slučaju – AJNOM, trećim okom.

atma.hr – 39

Koliko nam ovo tijelo pruža unutarnje vodstvo, također i projicira vanjske informacije. Znamo da svojm mislima i osjećajima kreiramo svoju realnost i tako šaljemo vibraciju Svemiru i to činimo upravo preko ovog energetskog tijela koje služi kao transmiter koji odašilje naše signale. Zavisno o tome koliko je ovo tijelo jako ili slabo, takav će biti i signal, odnosno vibracija koju šaljemo.

Dakle, i intuitivne informacije koje primamo (zaštita) i moć informacija koje sami odašiljemo (projekcija) su pod utjecajem tijela aureole.

Na snagu ovog tijela najviše utječe naš integritet.

Neophodno je da smo iskreni, da se držimo svoje riječi i da živimo i širimo svoju poruku koju projiciramo na van drugima.

Ako smo samo u egu i nismo autentični, ne možemo imati snažnu aureolu.

PREDNOSTI: Bez sumnje smo tko smo, budni smo, vjerujemo, bez straha, lako idemo ka ciljevima, te ih pretvaramo u djela. U sukobima smo precizni, no ne i agresivni. Živimo svjesno usklađen život, izbjegavamo sukobe. Imamo smisao za pravdu, vlastitu vrijednost, lako s koncentriramo, meditiramo, jasno se izražavamo. Jak nam je imunitet, hormoni su nam u balansu.

NEDOSTATCI: Život nam je vođen pohlepom, imamo krizu identiteta, nesigurni smo, bijeg od stvarnosti, strahovi, stvaramo umjetan skald da bi se svidjeli drugima, govorimo im ono što bi htjeli čuti. Bojimo se izazvati druge, sanjarimo, fobije, sumnje. Moramo uvijek biti u pravu, opravdavamo se, konflikt osjećaja i misli, promjenjivo raspoloženje.

Problemi sa živčanim sustavom, hormonalni disbalans, multipleskleroza.

atma.hr – 39

MANTRA KOJA ĆE POMOĆI DOVESTI OVO TIJELO U BALANS:

Ardas Bhaee

Ardas Bhaee Amar Das Guru
Amar Das Guru, Ardas Bhaee
Ram Das Guru, Ram Das Guru
Ram Das Guru, Sachee Sahee

Ova mantra je mantra za čuda i stvara najdublju molitvu u našem srcu, čak i molitve koje su nam nepoznate. Ona zrači energijom milosti i potpomaže manifestaciju čuda.

Pomaže da s ljubavlju otpustimo svoju molitvu znajući da ju netko čuje i da odobrava naše želje, potrebu za iscijeljenjem.

Služi kao blagoslov za materijalizaciju najčišće želje našeg srca.

jagdeesh kaur 10

Voli te

Jagdeesh Kaur, Certificirana učiteljica Kundalini yoge po učenju Yogi Bhajana

Vodi grupne, individualne i online satove, te tematske radionice
Vrši Tantričko-numerološke analize

Kontakt: [email protected]
Facebook, Youtube: Jagdeesh Kaur

Povezani tekstovi:

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1