“This Numerology is the future of all counseling.

It is the oldest system known to humanity, the most sacred and the most accurate.

You can learn to change people’s destiny.”

(Yogi Bhajan)

Ovaj sustav ti daje smjernice kako lakše razumjeti svoju pravu prirodu, ljude oko sebe, svijet i njegove prirodne mijene. Bitno je znati sebe i svoje karakteristike, te onda raditi na usavršavanju i oplemenjivanju istih da bi se lakše nosio sa životom i izazovima koji te čekaju na tvom Putu.

atma.hr – 39

Tantrička numerologija ti pomaže da:

  • Razumiješ svoj život, svoju psihu i tko si ti
  • Pronađeš svoj najveći potencijal
  • Stvoriš budućnost koja jača tvoje samopouzdanje i tvoju sudbinu
  • Prepoznaš kako i zašto padaš u iste obrasce ponašanja i u iste emocije
  • Osvijestiš svoju energetsku komunikaciju i što njome privlačiš u život i odnose koje imaš
  • Poboljšaš razumijevanje životnog ritma i životnih ciklusa.

Kako se Tantrička numerologija razlikuje od astrologije i znakova zodijaka?

Tantrička numerologija je slična i komplementarna astrologiji, oba sustava pomažu da lakše razumiješ sebe, druge i veću okolinu pomoću arhetipova. Arhetipovi su jednostavno tipični primjeri određene osobe ili stvar koju koristimo kao referentnu točku, mogli bismo reći da svaki arhetip vibrira jedinstvenim energetskim potpisom. Na ovaj način Tantrička numerologija vjeruje da svaki broj ima određene osobine energetskih vibracija.

Ova vrst numerologije ne daje odgovore na sva tvoja pitanja, već pomoću energetske vibracije i arhetipske kvalitete brojeva razvijaš lakše razumijevanje za sebe i svijeta oko sebe.

atma.hr – 39

Porijeklo ove numerologije

Tantrička numerologija ili Akara simbolizira krug svjetla ili Beskraj koji sadrži Sve. Numerologija je jezik svemira koji se čita kroz numeričke vrijednosti.

Na zapad ju je donio majstor Kundalini Yoga i Mahan Tantric-Yogi Bhajan, koji je podučavao Tantričku numerologiju kao alat usklađivanja s našim Višim Ja. Učenja se temelje na drevnim jogijskim i tantričkim učenjima. Brojevi su temelj svih drevnih učenja.

Sustav Tantričke numerologije je brz, jednostavan i točan. Tumačen je brojevima 1-11; brojevi 1-10 odgovaraju jednom od naših 10 energetskih/eteričnih tijela, a 11 je utjelovljenje svih 10 eteričnih tijela ili mjesto svladavanja.

Ovaj sustav uspostavlja razumijevanje vlastitih snaga i slabosti, a zatim identificira kako unaprijediti područja slabosti i učinkovitije iskoristiti prednosti.

Znaj da si ti puno više od svog fizičkog tijela, Duše i uma. Da bi bio cjelovit, moraš upoznati svih deset tijela u sebi i naučiti kako ih integrirati i koordinirati. Taj proces jačanja svakog tijela uči te da svjesno i dubinski pristupiš svim dijelovima sebe.

***Kroz primjenu Tantričke numerologije i tehnologije Kundalini Yoge, imaš sposobnost da promijeniš svoj život!***

atma.hr – 78
5 životnih pitanja koja te često muče:

Tko sam ja? Odgovor na ovo pitanje će ti otvoriti srce…

On predstavlja tvoj korijen, tvoju bit i tvoj pravi identitet.

Čime ja upravljam? Odgovor na ovo pitanje će ti pomoći da lakše svladaš životne lekcije.

Trebaš doći do mjesta u sebi gdje se prebacuješ od misterija do majstorstva, gdje doživljavaš rast i puno razumijevanje i osjećaj kontrole nad svojim životom, kako bi ga mogao slaviti i dopustiti mu da procvjeta.

Koja je moja sudbina? Odgovor na ovo pitanje ti pomaže da maksimalno povećaš svoje urođene darove i talente.

Ovo je tvoj dar za primanje, izražavanje i dijeljenje; najjasniji i prošireni smisao svih tvojih ciljeva i potencijala.

Što moram učiniti?  

Kako mogu preobraziti svoj život?

Ovi odgovori su potrebni kako bi dovršio svoju životnu misiju i pružaju ti strategije za rast, liječenje, širenje i nove mogućnosti.

atma.hr – 39

Učenje o Tantričkoj numerologiji i 10 tijela će ti dati dublje razumijevanje učenja Yogi Bhajana. Svaki broj je povezan s određenim kvalitetama, frekvencijama, tijelom, mantrama, Guruom, organima, osjetilima, … svi oni zajedno predstavljaju kartu tvoje svijesti i pomažu da shvatiš svoju bogatu svjesnost i beskonačnost sebe.

Bit ćeš svjesniji različitih aspekata sebe, svojih unutarnjih resursa i novih mogućnosti za rast i izraz. Svako od ovih deset tijela ima jedinstvenu fiziologiju, psihologiju, orijentaciju, ekspresiju, svijest, svrhu i potencijal.

Zašto “Tantrička”?

“Tantričko” simbolizira sjecište osnove i pletiva. To je križna točka dijagonalne energije između negativnih i pozitivnih polariteta. Najraniji oblik tantričke prakse je ono što danas poznajemo kao “Bijela tantra”. Ona se odnosi na čisto meditativno iskustvo tih intersekcijskih energija. Ona se u pravilu izvodi u skupini pod vodstvom Mahan Tantrica i omogućuje ti da podigneš frekvenciju puno brže nego kad meditiraš sam.

Izračunavanje brojeva


Widget not in any sidebars

Tantrička numerologija izračunava pet brojeva od datuma rođenja koji osvjetljuju tvoj odnos sa samim sobom, drugima i svojom sudbinom.

Broj DUŠE: predstavlja dušu u vremenima stresa.

To je srž tvog identiteta. Ukazuje na unutarnji odnos sa sobom – s beskonačnim, neograničenim dijelom sebe. To je ključ za pronalaženje svoje kreativnosti i dubine.

Broj KARME: Vječni odnos sa svijetom.

Označava prirodu tvojih odnosa s drugim ljudima. Opisuje obrazac koji moraš slomiti kako bi bila uspješni u odnosima s drugima. To je tvoj “test” u životu.

Broj SUDBINE: predstavlja ono što si trebala biti.

Ujedno i broj ZNANJA. Ukazuje na glavnu osobinu s koju si zaradila kroz mnogo života, svojom osobnom žrtvom i trudom. Možda ne vidiš ovo majstorstvo u sebi, ali u stvarnosti, to se vidi u svemu što radi. Broj sudbine također dočarava kako te drugi ljudi vide.

Broj DARA: pokazuje snagu s kojom si rođena.

Ovo je Božji dar tebi, ne morašga zaraditi, već je ovdje i tvoj. Samo ga trebaš prihvatiti.

Broj ŽIVOTNOG PUTA: predstavlja tvoju životnu svrhu.

Ovaj broj je kjučan za življenje ispunjenog života i razumijevanje toga tko si i zašto si sada na ovom planetu u ovom trenutku. Da bi se osjećala ispunjeno i uspješno, put je jedinstvena osobina koju moratš manifestirati u svakodnevnom životu. Inače ćeš uvijek osjećati da nešto nedostaje u tvom životu. Živi svoj put i sve ostalo će se odvijati prirodno.

U idućem članku ćemo krenuti s analizom brojeva 1-11 gdje ćeš biti upoznat s pripadajućim energetskim tijelom i njegovim kvalitetama.

Ako si zainteresiran za tantričko-numerološku analizu, javi se na:

[email protected]

Voli te

Jagdeesh Kaur, Certificirana učiteljica Kundalini yoge po učenju Yogi Bhajana

Vodi grupne, individualne i online satove, te tematske radionice
Vrši Tantričko-numerološke analize

Kontakt: [email protected]
Facebook, Youtube: Jagdeesh Kaur

Povezani tekstovi:

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1