Treća knjiga iz trilogije Transurfinga upoznaje nas s novim i uzbudljivim konceptima koji omogućuju upravljanje stvarnošću. Koordinacija, transakcija, inverzija stvarnosti i freiling samo su neki od njih. Sagledajte stvarnost na drugačiji način i ostvarite ono što želite uz pomoć moćne tehnike transurfinga.

atma.hr – 61
Naprijed u prošlost donosi objašnjenje raznih fenomena prostora i vremena, ali i prepisku čitateljima koji iznose svoje konkretne probleme. Autor ih savjetuje kako načela transurfinga primijeniti u konkretnim teškim životnim situacijama – kako se nositi s bolešću bližnjih, riješiti profesionalne poteškoće ili pronaći posao, steći naklonost okoline ili preživjeti krah ljubavne veze.

Oslobodite se suvišnih potencijala i dopustite moćnoj izvanjskoj namjeri da radi u vašu korist. Neka moto transurfinga postane i vaš moto: Ja ne želim i ne nadam se, ja imam namjeru. Osjetite životnu radost. Izbor je na vama.

 

atma.hr – 61
O autoru:

Vadim Zeland diplomirao je fiziku na Državnom sveučilištu u Kaliningradu, gdje i živi. U svojim je četrdesetima, oženjen i otac jedne kćeri. Do raspada Sovjetskog Saveza bio je uključen u kvantna istraživanja, a sad se bavi isključivo pisanjem.

U svojim knjigama uspio je sjediniti saznanja suvremene znanosti, filozofska učenja i svoje bogato osobno iskustvo skupljeno tijekom dramatičnog raspada Sovjetskog Saveza, te života u današnjoj Rusiji.

Vadim Zeland: Transurfing 3 – Naprijed u prošlost

Transurfing 3miniTreća knjiga iz trilogije Transurfinga upoznaje nas s novim i uzbudljivim konceptima koji omogućuju upravljanje stvarnošću. Koordinacija, transakcija, inverzija stvarnosti i freiling samo su neki od njih.

Sagledajte stvarnost na drugačiji način i ostvarite ono što želite uz pomoć moćne tehnike transurfinga.

200 stranica, format: 16×19 cm

Cijena: 99 kn