Pozitivan planer za vidljiv rezultat jedinstveni je i personalizirani planer koji potiče emocionalnu inteligenciju, mijenja navike i upućuje na nove uvide i rješenja. Uputit će vas kako uspješno zadati cilj, postaviti strategiju, a držat će vas budnim na dnevnoj bazi za nove prilike i izazove.

atma.hr – 61
Pozitivan planer za vidljiv rezultat u sebi sadrži provjerene alate i tehnike s kojima se koriste uspješni pojedinci na putu do ostvarenja zadanih ciljeva. Prateći upute, podučava vas kako biti sretnija, zdravija i uspješnija osoba i kako doći do rezultata.

Jedinstven pozitivni planer će i vas i one kojima ga poklonite potaknuti na promišljanje.  Ovaj personalizirani planer uputit će vas kako uspješno zadati cilj, postaviti strategiju, a držat će vas budnim na dnevnoj bazi za nove prilike i izazove ako se budete držali uputa.

Poklonite sebi i drugima uspjeh!

Ovaj planer vam omogućava uz korištenje ponuđenih alata, ostvariti zadane ciljeve i postići rezultate kako bi postali sretnija, zdravija i uspješnija osoba. Jedini uvjet za ostvarenje zadanog  je primjenjivati sve alate.

Cilj planera:

– Pozicioniranje i određivanje prioriteta u poslu i životu

– Funkcionalno postavljanje ciljeva

– Osnaživanje i motiviranje afirmacijama

– Stjecanje novih navika

Kod narudžbe 150 i više komada – mogućnost dotiska logotipa i naslovnice, te umetanje zasebne korporativne stranice.

atma.hr – 61
POZITIVAN planer za vidljiv REZULTAT za 2021. godinu

mini 3Novo izdanje za 2021. g., nadopunjeno novim alatom, afirmacijama i pozitivom

Pozitivan planer za vidljiv rezultat jedinstveni je i personalizirani planer koji potiče emocionalnu inteligenciju, mijenja navike i upućuje na nove uvide i rješenja. Uputit će vas kako uspješno zadati cilj, postaviti strategiju, a držat će vas budnim na dnevnoj bazi za nove prilike i izazove ako se budete držali uputa. Omogućava uz korištenje ponuđenih alata ostvariti zadane ciljeve i postići rezultate kako bi postali sretnija, zdravija i uspješnija osoba.

272 stranice/ format: 14,8×21/spiralni uvez

Cijena: 129 kn – Kupi ovdje