Ovo je druga knjiga iz trilogije “Transurfing”, ruskog fizičara Vadima Zelanda. Ona vas vodi korak dalje u korištenju ove moćne tehnike za upravljanje stvarnošću. Saznat ćete kako provoditi konkretne postupke koji mogu iz temelja izmijeniti vaš život.

atma.hr – 61
Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže načelno drugačiji način razmišljanja i djelovanja. Ne trebate se mučiti da ostvarite cilj – on se ostvaruje sam od sebe.

Druga knjiga iz trilogije Transurfing, ruskog autora Vadima Zelanda, vodi čitatelja korak dalje u korištenju ove čudesne tehnike. Što su snovi? Otkuda dolaze i što znače? Kako pravilno izvršiti „narudžbu” i dobiti ono što želimo? Što je izvanjska namjera i kako je postići?

Otkrijte snagu svoje goleme moći koju katkad nazivamo psihičkom energijom. Svatko je ima, ali je treba znati koristiti. Čudo je sasvim blizu, ali najčešće zaboravljamo obratiti pozornost. Transurfing će vas podsjetiti.

atma.hr – 61
O autoru:

Vadim Zeland diplomirao je fiziku na Državnom sveučilištu u Kaliningradu, gdje i živi. U svojim je četrdesetima, oženjen i otac jedne kćeri. Do raspada Sovjetskog Saveza bio je uključen u kvantna istraživanja, a sad se bavi isključivo pisanjem.

U svojim knjigama uspio je sjediniti saznanja suvremene znanosti, filozofska učenja i svoje bogato osobno iskustvo skupljeno tijekom dramatičnog raspada Sovjetskog Saveza, te života u današnjoj Rusiji.

Vadim Zeland: Transurfing 2 – Šum jutarnjih zvijezda

Transurfing 2miniOvo je druga knjiga iz trilogije “Transurfing”, ruskog fizičara Vadima Zelanda. Ona vas vodi korak dalje u korištenju ove moćne tehnike za upravljanje stvarnošću.

Saznat ćete kako provoditi konkretne postupke koji mogu iz temelja izmijeniti vaš život.

200 stranica, format: 16×19 cm

Cijena: 99 kn