Danas nastavljamo put kroz naša energetska tijela i dolazimo do broja 7. Ovo je posebno važno za one koji su rođeni ili sedmog u mjesecu ili u srpnju.

atma.hr – 52
Broj 7 se veže uz – TIJELO AURE.

Pitanje za kontemplaciju: „Osjećam li sigurnost koju mi pruža univerzalna ljubav? Da li često pokleknem pri podizanju sebe i drugih?“

Glavne kvalitete ovog tijela su: milost, sigurnost, ljubav.

Arhetip: iscijelitelj

TIJELO AURE nas štiti od drugih ljudi i njihovih negativnosti, te nam daje određenu senzibilnost prema našoj okolini. Aura nam je dana da se možemo samoodražavati/reflektirati. Jako izgrađeno tijelo aure nam pomaže da imamo bolji osjećaj vlastitog ideniteta.

Ovo tijelo je dosta povezano s prošlošću (misli i obrasci). Prisutan je osvrt i interpretacija svega otprije. Aura snima gotovo sve što naša psiha procesuira. Sav bol i užitak su zapisani u njoj. Uči nas da osjećaje ljutnje ostavimo iza sebe i da razvijemo ljubav i milosrđe. Tako stvaramo platformu za unutarnje uzdizanje. Aura reflektira našu osobnost i karakter. Sve što činimo za sebe i svoju Dušu; jača i hrani naše TIJELO AURE.  

atma.hr – 52
Aura nastaje protokom prane kroz energetske meridijane. Snažna prana pomaže da se ovaj protok poveća i izgradi aura, što dovodi do sinergističkog odnosa s tijelom prane.

Jaka aureola štiti osobu od misli i projekcija onih udaljenih od nas, ali aura nas štiti od onih u našoj blizini.

Na primjer, ako se osjećaš nesigurno u većem društvu ljudi, to je znak da trebaš ojačati svoju auru.

Jaka aura donosi snagu, zdravlje i anđeosku prirodu, dovodi do spokojstva i sigurnosti. Osobe s jakim aurama su često vrlo srčane.

Aura je povezana s pinealnom žlijezdom (donosi inteligenciju) i odgovara imunološkom sustavu (donosi zdravlje). Da bismo povećali ili intuiciju ili zdravlje, neophodno je da prvo ojačamo svoju auru.

PREDNOSTI: srdačnost, altruizam, senzbilitet. Vividna sjećanja na prošlost, mentalna sjećanja (ponekad nas može mučiti osjećaj krivnje i srama iz prošlosti).

atma.hr – 52
Slonost analiziranju, proučavanju, prirodna inteligencija, imamo sposobnost svakog neprijatelja transformirati u prijatelja, svijesno uzdižemo sebe i druge.

NEDOSTATCI: Ranjivost, zbunjenost, osjećamo se nezaštićeno, iscrpljeno; ne vidimo jasno, ponos, sram, krivnja. Problemi sa spavanjem, limitirajući koncepti, fantazije, iluzije o sebi i drugima, problem s otpuštanjem, oprostom sebi i drugima.

MANTRA: „Mender of hearts“, Singh Kaur

Ova mantra jača auru i ima sposobnost izliječiti srce i ponovno probuditi radost i entuzijazam za život. To je ljubavna pjesma u najčistijem smislu: ljubavna pjesma beskonačnom u svakome od nas i beskonačnosti koja nas Sve ujedinjuje. Pjeva i govori o onome koji je iscijelitelj svih srca, iscijelitelj svih rana života … onome koji sve održava.

jagdeesh kaur 12

Voli te

Jagdeesh Kaur, Certificirana učiteljica Kundalini yoge po učenju Yogi Bhajana

Vodi grupne, individualne i online satove, te tematske radionice
Vrši Tantričko-numerološke analize

Kontakt: [email protected]
Facebook, Youtube: Jagdeesh Kaur

Povezani tekstovi: