Dahom pališ unutarnju vatru. Predaj joj se. To je ono što ti možeš napraviti. U tišini koja nastaje dolazi milost. Ona iscjeljuje tvoje biće, to je njezin posao. Dah je molitva i pjesma života koja pjeva kroz tebe. Sve ti može biti sveto. Cijeni svaki dah.

Jednostavna i učinkovita metoda dubokog kružnog disanja ubrzava protok energije. Energija na svom putu dopire i do skrivenih kutova naše svijesti i može potaknuti procese i sjećanja koje radije izbjegavamo. Osvještavanje i uklanjanje potisnutih trauma, prvenstveno traume rođenja, bio je primarni zadatak Rebirthinga. Drugi zadatak je biti svjestan da ne udišemo samo zrak, već i energiju, pranu. Rebirthing vas vodi do susreta s izvorom ove energije, do iskustva čistog Sebstva ili čiste svijesti. Doživjeti sebe kao čistu svijest, oslobođenu uloga koje igramo, identiteta koji koristimo, uvjerenja o životu koja su često samo teret, najdragocjenije je iskustvo koje možete imati. Regeneriramo se u stanju duboke opuštenosti, sličnom dubokom snu. Cilj je to stanje postići svjesno. Dah smiruje um i omogućuje pristup ovom bazenu energije. Ova energija ima svoju mudrost, informacije koje podržavaju život. U Rebirthingu se učimo prepustiti tom toku.

Proces Rebirthinga može biti intenzivan, ali vrlo koristan, na duhovnoj mentalnoj i fizičkoj razini. Možete poboljšati stanje u vašem tijelu, emocionalno stanje te iskusiti zanimljivo unutarnje putovanje.

Na radionici polaznici uče kratke vježbe koje mogu raditi kod kuće, kako bi se obnovila razina energije u tijelu i održala svjesnost u praktičnom životu.

Radionica nije za teže psihičke i srčane bolesnike, oni trebaju individualni pristup, tako da im se rad u grupi ne savjetuje.

Predavanja i radionica će se održati u nedjelju 1.10.2023 u 19:00 u Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16, Split. Traje obično oko tri sata. Ponesite ugodnu podlogu za ležanje, jastuk za pod glavu, deku ili neku vrstu pokrivača i maramice.

Prijave su obavezne jer je broj mjesta zbog kvalitete radionice ograničen. Rok je do četvrtka 28. 10 do 19 sati.
Možete pisati na [email protected];
potražiti Nenad Bebić profil na Facebooku i pisati na messinger;
nazvati ili pisati na +38631897544, isto tako na Viber ili Whatsup.

Cijena je 30 € ili 230 kn.
Sve dobro na vašem putu!
Voditelj radionice Nenad Bebić

https://www.facebook.com/events/1253111942039654/