Image by balasoiu on Freepik

02.02.2024. je “zrcalni” datum i vjeruje se da su takvi datumi preteče promjena u životu i mogu značajno utjecati na sudbinu. Niz 2- 2 navest će vas da preispitate svoje vrijednosti i život općenito. Netko će shvatiti svoje greške koje je ranije negirao, netko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promijeniti putanju svog razvoja. Na “zrcalne” datume, Univerzum nam može poslati određene znakove koje trebamo primijetiti…

atma.hr – 52
U numerologiji postoje takozvani “zrcalni” datumi, oni koji se preslikavaju kao u zrcalu. Prvi takav u veljači/februaru je 02.02.2024..

Vjeruje se da su ovi datumi preteče promjena u životu i mogu značajno utjecati na sudbinu.

Niz 2-2 navest će vas da preispitate svoje vrijednosti i život općenito. Netko će shvatiti svoje greške koje je ranije negirao, netko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promijeniti putanju svog razvoja.

Sve ovo može dovesti do promjena u vašoj sferi financija. Velika je vjerojatnost da promjene donesu izazove. Moguće je smanjenje zarade, povećanje rate, veći troškovi u svakom smislu.

U ovom trenutku mogu se pogoršati odnosi s vašim dužnicima, koji vam neće htjeti vratiti novac.

Tijekom ovog perioda ključno će biti da pokažete smirenost i mudrost. Da ne reagirate na provokacije, da pokažete da razumijete situaciju i da strpljivo čekate povoljan trenutak, kako bi situacija krenula u pozitivnom smjeru.

Iskoristite niz da povećate vlastite aktivnosti, da se bavite sportom, šećete, trčite… Vaše zdravlje će 2. veljače/februara biti na vrhuncu, kao i vaša energija, što će vas gurnuti u nova dostignuća.

atma.hr – 52
Na zrcalne datume, Univerzum nam može poslati određene znakove koje trebamo primijetiti, a ne da ih uzimamo za slučajnosti.

Mogu se manifestirati kroz često ponavljane iste melodije, fraze, kroz isti osjećaj koji imamo u trbuhu, kroz deja vu.

U ovom trenutku, čim osjetite nešto neobično ili primijetite čudnu tendenciju ponavljanja nekih događaja, obratite pažnju na stvari koje se događaju oko vas.

Možda će neke radnje koje poduzmete biti odlučujuće u budućim događajima, ili ljudi s kojima ste stupili u kontakt nešto prešućuju ili manipuliraju vama.

banner za knjige nulta frekvencija

Ako osjećate nelagodnost, trebali bi da biti pažljiviji u svojim riječima i djelima. Možda vas tako univerzum upozorava na opasnost.

Ako vam signali univerzuma ne donose nikakvu nelagodu, a melodija koja se iznenada oglasila negdje na uglu ulice djeluje ugodno i veselo – možda radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka ugodan bonus ili iznenađenje.

sensa.mondo