U numerologiji postoje dva broja koja nam ukazuju na postojanje Sudbinskog duga u životu neke osobe. To su brojevi 13/4 i 16/7. Numerologija, kao i astrologija i ostale mantičke discipline, zasniva se na drevnoj ideji koja nas podučava o tome kako je svatko od nas duhovno biće, ili duša, koja se inkarnira na zemlji mnogo puta u cilju kako bi napredovala prema višim razinama svijesti.

Za vrijeme tog dugog evolutivnog puta, kojeg prolazimo kroz mnoge inkarnacije, mi nagomilavamo obilje mudrosti, te na osnovi slobode izbora koju posjedujemo, činimo mnoga dobra djela koja nam mogu biti od koristi u budućim životima. Također, pri tome činimo i mnoge greške, te zlorabimo darove i talente koje smo dobili od viših autoriteta. Kako bismo ispravili takve pogreške, ukoliko želimo, možemo uložiti dodatan napor kako bismo naučili određenu lekciju koju smo propustili u prošlim životima. U numorologiji, ovaj napor se naziva Sudbinski dug. Iz tog razloga vrlo je važno shvatiti upute koje nam daje naš broj Sudbinskog duga i primijeniti ih u svom vlastitom životu.

Slijedi kraći opis Sudbinskih dugova.

SUDBINSKI DUG – 13/4

Uzrok

Osoba nije ravnopravno i pošteno, na jednake dijelove, dijelila učinak posla u svom prošlom životu.

Učinak u ovom životu

Morat će vrlo naporno raditi u svemu što želi postići. Ograničenja i problemi kao oni koji su povezani sa zdravljem, novcem, prestrogim i dominirajućim roditeljima ili partnerima, mogu se naizmjenično pojavljivati kako bi joj zagorčavali život i stvarali poteškoće na putu do napretka. To će se pogotovo događati u prvoj polovici života, ili sve do onog trenutka dok se osoba ne odluči za korektno postupanje u svojim aktivnostima. Dakle, ova osoba treba podariti svakome ono što pripada, s puno ljubavi i brige za svakoga s kime je povezana.

SUDBINSKI DUG – 16/7

Uzrok

Za ovaj sudbinski dug postoje dva razloga. Ili osoba nije pokazivala i izražavala dovoljno ljubavi, ili nije koristila svoje stečeno, ili naslijeđeno, znanje u svom prošlom životu.

Učinak u ovom životu

Neočekivane i iznenadne promjene, a obično će se to odnositi na gubitke. To će se pogotovo događati u prvoj polovici života, ili sve do onog trenutka dok se osoba ne odluči za korektno postupanje u gore spomenutim aktivnostima. Dakle, osoba treba iskazati iskreno svoju ljubav, i dijeliti je (s) drugima, a stečeno znanje koristiti kako bi pomogla drugima.

Nikola Đurđević, jyotish-vedska-astrologija.com

Prethodna objavaPravila izbalansirane vegetarijanske prehrane
Slijedeća objavaKarma hrane i osobna transformacija
Nikola Đurđević
Vedski astrolog i numerolog. Autor brojnih članaka i eseja na temu samorazvoja, karme, reinkarnacije, numerologije i astrologije, a do sada je napisao šest knjiga iz spomenutih područja. Bio je urednik nekoliko časopisa kao što su “Karma”, “Ezoterikus” i “Liječenje biljem”. Profesionalno se bavi numerologijom od 1999. godine, a od 2011. i Jyotishem (vedska ili indijska astrologija). U 2016. godini u “Pacific Institute of Vedic Science” (Cardiff by the Sea, SAD), uspješno je završio Jyotish školu “The Essentials of Maharishi Jaimini’s Upadesha Sutras” i “Advanced Jaimini Jyotisha”, a u 2019. godini i “Predicting Major Life Events”. Održava savjetovanja i tečajeve Jyotisha i numerologije. Oženjen je. Živi i radi u Zagrebu.