Foto: pixabay.com

Niz 1010 definitivno donosi radost na mnogim poljima, predstavlja cjelovitost i ukazuje na napredak na profesionalnoj, ljubavnoj i spiritualnoj razini. Ovaj niz brojeva podsjeća na ljepotu darivanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak stvaranja dobre karme.

atma.hr – 52
Vjeruje se da niz brojeva 1010 predstavlja anđeoski niz koji daje određene smjernice na životnom putu. Pojava ovih brojeva nagovještava velike promjene u životu. Ove promjene se uglavnom odnose na to da ćete postati onakva osoba kakva ste oduvijek željeli biti.

Spremni ste “raskrčiti” put svoje sudbine od negativnosti, mračnih sjećanja iz prošlosti i loše energije. Sada imate snagu i samopouzdanje da istražite sve skrivene kutke vlastite duše. Kada bolje upoznate sebe, bit ćete spremniji da se suočite s brojnim izazovima.

Vjeruje se da niz brojeva 1010 donosi i lijepe mogućnosti kada je u pitanju romantičan život. Slobodna srca izlaze iz zone komfora i upoznaju zanimljive osobe. Ako ste u vezi, poželjet ćete da istražite nove granice erotske energije i produbite odnos s partnerom.

Niz 1010 definitivno donosi radost na mnogim poljima, a naročito na poslovnom planu. Danas imate šansu da pokažete koliko vrijedite u svojoj profesiji i naplatite svoj trud mnogo više nego što ste očekivali.

U numerologiji se niz brojeva 10-10 zbraja i dobivanjem broja 20 privlači se dobro zdravlje i harmoničan život. Ovaj niz brojeva je naročito povoljan u numerologiji jer predstavlja cjelovitost i ukazuje na napredak na profesionalnoj, ljubavnoj i spiritualnoj razini.

Moguće će vas u danima oko vladavine magičnog niza 1010 očekuje neko obiteljsko slavlje poput vjenčanja ili rođenja djeteta.

atma.hr – 52
Broj 20 (10 + 10) u numerologiji simbol je nove ljubavi. Postoji šansa da je netko iz vašeg okruženja već dugo zaljubljen u vas, ali da vješto skriva osjećaje. Napravite prvi korak i ne plašite se odbijanja. Univerzum je na vašoj strani!

Univerzum nam stalno šalje dobre vibracije. Čišćenjem energetskog prostora, dokazat ćete da ih u potpunosti zaslužujete.

Ovaj niz brojeva podsjeća na ljepotu darivanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak stvaranja dobre karme. Pomozite nekome u nevolji, podijelite s nekim svoju sreću i blagostanje i uvijek budite spremni da otvorenog srca prihvatite nove ljude i pomognete im da zaliječe rane na duši.

Krug dobrih djela je neraskidiva sila koja može donijeti divne stvari u budućnosti.

banner za knjige NUMEROLOGIJA

Tarot karta koja je povezana sa nizom brojeva 10 – 10 – Kolo sreće. Ova karta ukazuje da vas sreća prati na svakom koraku i da ste sve bliži uspjehu. To se naročito odnosi na polje financija. Ipak, ova karta donosi i rizik od nestabilnosti.

Ne dozvolite sebi da pri naletu sreće i dobrih dana visoko uzletite. Nadmoć ega i rasipanje donijet će vam veće probleme nego radost koju trenutno imate.

Budite zahvalni na svemu, ostanite vjerni sebi i uvijek budite svjesni potreba ljudi oko sebe.

lovesensa