Danas nastavljamo put kroz naša energetska tijela i dolazimo do broja 10. Ovo je posebno važno za one koji su rođeni ili desetog u mjesecu ili u listopadu.

atma.hr – 78
Broj 10 se veže uz – ZRAČEĆE ILI RADIJACIJSKO TIJELO

Pitanje za kontemplaciju: “Je li moj život primjer hrabrosti, rojalnosti i kreativnosti?”

Glavne kvalitete ovog tijela su: plemenitost, kraljevska hrabrost

Arhetip: kralj/kraljica

Ovo tijelo je kao milijun Sun(a)ca bez središta. Njime dozvoljavamo beskonačnosti da teče kroz nas.  Duša je prošla kroz svih 9 tijela i sad radi krug, simbol tog kruga je nula (0) u broju 10. Kroz to, Duša postaje kompletna što je simbolika broja 1.

Magična privlačnost RADIJACIJSKOG TIJELA nam pruža hrabrost i pomaže nam da budemo utjecajni i da prosperiramo. Kroz ovo tijelo osviještavamo da smo rođeni za to da budemo pozitivni i da ne uživamo u ničem drugome, doli u pozitivnim stvarima. Radijacijsko tijelo nam daje balans u onome tko smo, kako se predstavljamo; utvrđuje našu autentičnost.

Aktivno radijacijsko tijelo nam donosi hrabrost za donošenje važnih odluka, u teškim situacijama, suočavanje sa strahom, odgovornost. Kada nešto radimo, bitno je da smo 100% u tome, da se potpuno posvetimo.

atma.hr – 39

PREDNOSTI: Kada je jako, sjajimo, blještimo i prekrasni smo. Nisu nam potrebne riječi da se izrazimo, sama pojava je dovoljna. Tada je naše radijacijsko tijelo čisto i moćno poput Sunca i sve što radimo, radimo ispravno i lako. Nemamo sumnje u sebe niti u druge, ulijevamo povjerenje, sigurnost. Prepoznajemo da smo dio nečeg većeg, koje opet ovisi o malim dijelovima koji ga čine.  Ljudi nas ili obožavaju ili mrze, nema neutralnog. Jer u nama vide kakav bi im život mogao biti da slijede svoju Dušu.

NEDOSTATCI: Ako nam je ovo tijelo oslabljeno, onda smo kaotični, nesigurni, nesretni, teško išta ostvarujemo, kasnimo.

Fanatični smo, ne znamo stati, skloni ekstremima, nemamo kontrolu nad svojim životom, ne vidimo opasnosti koje nam prijete, fatalno smo lijeni, muče nas osjećaji krivnje, sumnje, ne želimo napredovati, teško zauzimamo stav, slijedimo mase, sramežljivi smo, negiramo svoju veličinu, odjeća i stil su nam neprimjetni, samokažnjavamo se.


Widget not in any sidebars

MANTRA KOJA ĆE POMOĆI DOVESTI OVO TIJELO U BALANS:

Ek Ong Kar Sat Gur Prasad, Sat Gur Prasad Ek Ong Kar

PRIJEVOD:

Postoji jedan Stvoritelj cijelog Stvaranja. Sve je blagoslov Stvoritelja.

Ova spoznaja dolazi kroz milost Gurua (učitelja, Svjesnosti).

Ovo je vrlo moćna I specifična mantra i stoga se treba mantrati na sveti način u svetom prostoru. Nakon mantranja, mudro je držati svoje misli i riječi pozitivnima, jer ćete biti u stanju manifestacije. Mantra uzima misao i preokreće je kako bi izašla pozitivno.

U vašu svijest ulazi misao koja se obrađuje s “Ek Ong Kar Sat Gur Prasad”, i izlazi čista sa, “Sat Gur Prasad Ek Ong Kar.”

„You are wrong if you think your intelligence works or your words are powerful or you are very charismatic. Actually it is your radiant body, the glow, the shine in you that works.“  (YOGI BHAJAN)

jagdeesh kaur 11


Widget not in any sidebars

Voli te

Jagdeesh Kaur, Certificirana učiteljica Kundalini yoge po učenju Yogi Bhajana

Vodi grupne, individualne i online satove, te tematske radionice
Vrši Tantričko-numerološke analize

Kontakt: [email protected]
Facebook, Youtube: Jagdeesh Kaur

Povezani tekstovi:

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1