Number 2 with vintage effect

Zamislite 22. veljače/februara kao dan kada imamo jedan od najjačih utjecaja na ono što kreiramo u našoj stvarnosti. Ovu energiju možemo utjeloviti tako da postavimo namjeru što želimo manifestirati u životu i na planetu, da unesemo ravnotežu u svoj um, tijelo i dušu, te da se usredotočimo se na svoje odnose i napunimo srce suosjećanjem. Odredite prioritete i uskladite svoje aktivnosti sa svojim ciljevima, pronađite ravnotežu. Niz 222 podsjeća da je važno vjerovati Višoj Svijesti.

atma.hr – 52
22. veljače/februara nam daje numerološki kod 222, što ga čini danom koji jača spektar energija broja 2. Štoviše, ovaj brojčani niz sadrži majstorski broj 22.

Ljubav, prijateljstvo, diplomacija, suradnja, sklad, ravnoteža, brižnost, nesebičnost, strpljenje, inovativnost, naklonost, uvid i podrška povezani su s ovim brojem. Zrači vibracijama postignuća, obilja, izvršenja, čvrstoće, samodiscipline, moći, uspjeha, intenziteta.

Ovaj brojčani niz je brojčani niz moći koji se može koristiti za rad na manifestaciji i za usklađivanje našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta. Ako koristimo snagu ovog datuma, ne samo da možemo stvoriti promjenu u našoj osobnoj stvarnosti, već i u našoj kolektivnoj stvarnosti.

Na ovaj dan možemo iskoristiti numerologiju dana kako bismo manifestirali, uskladili se, produbili naše odnose i zapamtili da je sve moguće! Možemo se povezati s duhom i donijeti iscjeljenje cijelom svom biću.

Zamislite 22. veljače/februara kao dan kada imamo neki od najjačih utjecaja na ono što naš kist crta na našoj kolektivnoj stvarnosti.

Ovu energiju možemo utjeloviti tako da postavimo namjeru što želimo manifestirati u životu i na planetu, da unesemo ravnotežu u svoj um, tijelo i dušu, te da se usredotočimo se na svoje odnose i napunimo srce suosjećanjem.

atma.hr – 52
Sada se možemo osloboditi svih nesigurnosti koje nas sprječavaju u stvaranju dubljih veza s drugima.

Kada vidimo da se broj 2 uvijek iznova pojavljuje u našim životima, to može biti znak iz Svemira da je vrijeme da razmislimo o našim odnosima s drugima i svijetom oko nas. To može biti znak da je vrijeme da uskladimo svoj unutarnji i vanjski svijet.

Svijet oko nas može biti odraz onoga što se događa u nama. Mi smo sukreatori u ovoj stvarnosti i kada prilagodimo svoj unutarnji svijet, naš vanjski svijet obično slijedi.

Ova ideja je donekle slična zakonu privlačnosti. Zakon privlačenja kaže da na što god se fokusiramo, na kojoj god rezonanci vibriramo, privući ćemo više istog prema sebi.

banner za knjige stvorite novo ja

Broj 2 nas podsjeća da smo svi dio Svemira i da svatko od nas ima važnu ulogu. To je podsjetnik da ono što radimo, mislimo, osjećamo može biti val koji zrači u kolektiv.

Ponekad nam događaji dolaze ne zato što smo ih privukli, već zato što su dio kolektivnih energija kroz koje je naša duša odabrala se kretati kako bi donijela iscjeljenje ili skrenula pažnju na nešto. Događaji nam se također mogu pojaviti jer su dio našeg ugovora duše ili dio vizije koja se proteže izvan ovog života.

Ponekad je teško pronaći razlog zašto se stvari događaju u našim životima. Nije sve naša greška niti se može racionalizirati pomoću našeg ljudskog uma. Ponekad je jedini način za pronalaženje smisla iskoračiti izvan ove stvarnosti u naš viši um.

To zahtijeva praksu i strpljenje, ali ako često vidimo broj 2, to bi mogao biti znak da je vrijeme da usvojimo ovaj način razmišljanja.

atma.hr – 52
Kada vidimo broj 2 u ponovljenom obrascu brojeva kao što je 222 ili 2222 ili čak 222222, to može ojačati poruku da Svemir traži od nas da razmislimo o tome kako su naš unutarnji i vanjski svijet povezani, te o našoj ulozi sukreatora. To također može biti znak da je vrijeme da stvorimo dublju povezanost u našim odnosima i u našoj povezanosti sa Svemirom oko nas.

Kada često vidite ove brojeve, zapitajte se: Kako mogu stvoriti skladniji odnos sa svojim vanjskim svijetom? Kako mogu donijeti mir i prihvaćanje u ono što se trenutno događa u mom životu?

Kako mogu uskladiti svoj unutarnji svijet s onim što želim vidjeti ili privući u svom vanjskom svijetu? Što želim u svom životu? Kako mogu živjeti kao da su moje želje već tu? Kako mogu proširiti svoju svijest iz sebe i na druge?

Što mogu učiniti da stvorim veći osjećaj pripadnosti i povezanosti s drugima? Kako mogu stvoriti više sklada, povjerenja i prijateljstva u svojim odnosima?

banner himalajska lampa

Pojava broja 222 također prenosi vitalnu poruku o ljubavi prema sebi. Možda će vam biti teško prakticirati ljubav prema sebi, osobito ako stvari ne idu dobro, ali zapamtite da je sada najvažnije da cijenite sebe.

Važno je biti oprezan u svojim idejama, osjećajima i ponašanju. Nemojte dopustiti da vaše brige ili strah od pogreške ograniče vaše sposobnosti.

Odredite prioritete i uskladite svoje aktivnosti sa svojim ciljevima, pronađite ravnotežu. Niz 222 podsjeća da je važno vjerovati Višoj Svijesti.

Usvojite vedar i pozitivan način razmišljanja, jer vaše ideje i osjećaji mogu utjecati na vašu sudbinu.

Usporite i vjerujte svojim instinktima. Vjerujte u sebe i svoju duhovnu svrhu.

atma.hr – 52
Nemojte se bojati ostaviti svoj pečat u svijetu, jer samo kroz samospoznaju i stvarnu manifestaciju našeg ljudskog iskustva stječemo svoja učenja duše.

Prebacite svoj fokus na prikupljanje pozitivne energije. Zastanite i pružite svom umu i tijelu opuštanje koje zaslužuju. Obnovite energije svog uma i duše kako biste mogli početi ispočetka.

Pozitivan pristup u vašem životu zajedno s vjerom u sebe odvest će vas u bolju budućnost.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić