Foto: pixabay.com

Numeromedicina, odnosno tumačenje zdravstvenih pitanja kroz numerologiju, pokazala se vrlo efikasna. Na temelju koda rođenja, možemo predvidjeti razne događaje, a među njima su i periodi bolesti!

atma.hr – 78
Neki numerolozi uopće ne koriste generacijski broj smatrajući ga nevažnim što je potpuno pogrešno, jer će nam upravo generacijski broj ukazati na bolesti koje se prenose genetikom. Zato u tumačenju možemo krenuti od njega, a zatim se koncentrirati na osobni broj koji nam govori o većini predispozicija za bolesti tijekom života.

Na kraju koristimo bioritamski broj, ali ne kao takav, već na njega dodajemo broj godine u kojoj se nalazimo i dobivamo godišnji broj kako bismo saznali potencijalne opasnosti u toj godini.

Računanje koda rođenja

Kod rođenja se sastoji od 3 broja, bioritamskog, generacijskog i osobnog broja. Uzmimo primjer: 13.10.1978.

Bioritamski broj: Dobivamo ga zbrajanjem dana i mjeseca rođenja i svođenjem na jednoznamenkasti broj.

13+10=23       2+3=5

Generacijski broj: Računamo ga zbrajanjem  znamenki u godini rođenja i svođenjem na jednoznamenkasti broj.

1+9+7+8=25   2+5=7

Osobni broj: Dobiva se zbrajanjem  bioritamskog i generacijskog broja ili pak zbrajanjem  svih znamenki u datumu rođenja i svođenju na jednoznamenkasti broj.

5+7=12           1+2=3 ili         1+3+1+0+1+9+7+8=30         3+0=3

atma.hr – 39

Značenje brojeva u numeromedicini

Broj 1

Srce i krvni tlak, cirkulacija kičma, oči-desno oko kod muškarca i lijevo kod žene, očni tlak.

ENERGETSKE BOJE: zlatna, žuta, bijela.

SRETAN DAN: nedjelja

Broj 2

Područje grudnog koša, želudac, oči – desno oko kod žene i lijevo kod muškarca, hormoni, nivo šećera u krvi kod muškarca, reproduktivni organi kod žene, zadržavanje tekućine (ostali brojevi ukazuju gdje u tijelu).

ENERGETSKE BOJE: srebrena, zelena.

SRETAN DAN: ponedjeljak

Broj 3

Jetra, gušterača, žuč, slezena, bedra, kukovi, povišena masnoća u krvi zbog načina prehrane.

ENERGETSKE BOJE: svijetlo plava, bijela.

SRETAN DAN: četvrtak

atma.hr – 75
Broj 4

Kosti, zglobovi s naglaskom na koljena, zubi, koža, probava.

ENERGETSKE BOJE: bijela, siva, crna.

SRETAN DAN: subota

Broj 5

Ramena, ruke, pluća, živčana oboljenja.

ENERGETSKE BOJE: plava, žuta, narančasta.

SRETAN DAN: srijeda.

Broj 6

Usta, grlo, glasnice, bubrezi, mjehur, gušterača, štitna žlijezda, koža.

ENERGETSKE BOJE: plava, žuta, zelena.

SRETAN DAN: petak

Broj 7

Većina problema kreće s psihičke razine, česta pojava hipohondrije, limfa, potkoljenice, gležnjevi.

ENERGETSKE BOJE: nebesko plava, smeđa.

SRETAN DAN: srijeda.

atma.hr – 78
Broj 8

Sve što spada pod područje glave (oči, nos, migrene, vratni dio kičme…) cirkulacija i krvni tlak, regulacija tjelesne temperature, reproduktivni organi.

ENERGETSKE BOJE: crvena, narančasta, smeđa.

SRETAN DAN: utorak.

Broj 9

Psihička oboljenja i poroci, kičma i stopala, jetra, cirkulacija, želudac, ciste, maligna oboljenja.

ENERGETSKE BOJE: ljubičasta, tamno plava, bijela.

SRETAN DAN: petak

Izradite svoju numerološku amajliju

U nekoliko koraka možete izraditi ovu jednostavnu, ali vrlo efikasnu amajliju. Izrežite pravokutni komad prirodne tkanine (pamuk, lan) koja je u vašoj energetskoj boji. Olovkom ili flomasterom iste boje na sredini tkanine napisati svoj sretan dan, a ispod toga svoj kod rođenja.

atma.hr – 39

Tkaninu preklopiti i ušiti sa strana da se dobije “džepić” s otvorenim vrhom. U taj ,,džepić” je poželjno staviti određeno drago kamenje da bi se pospješio rad amajlije. Oniks blokira negativnu energiju, citrin donosi financijsko poboljšanje, a ametist ili rozenkvarc trebaju nositi oni koji žele privući ljubav u svoj život.

Mogu se dodati i određene biljke s istim djelovanjem kao i drago kamenje. Mahovina za novac, lovor za poslovni uspjeh, latice ruže za ljubav… Ovu amajliju nositi uvijek uz sebe na lijevoj strani. Stavljati pod jastuk radi boljeg i mirnijeg sna.

Miloš Tomić/aura.ba

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

numerologija knjige

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.