Image by marymarkevich on Freepik

Izazovi u lipnju/junu obećavaju nagrade za savladavanje prepreka. Iako djeluje da pomalo idemo unazad i da nam se stvari ponavljaju – nije tako!

atma.hr – 52
Lipanj/jun obećava da će biti emotivan i romantičan mjesec. Probudit će se strast, strah i pojačana potreba za sigurnošću, što će biti sigurni pokazatelji gdje je promjena najpotrebnija u vašem životu.

Broj 6

Kao šesti mjesec, lipanj/jun pod reflektore stavlja: ljubav i romansu, dom i obitelj, poslovnu ambiciju i odnos prema ženama i žensku energiju. Ne zaboravimo naš odnos prema majci i majčinstvu.

Vibracije broja 6 podržat će nas u ljubavnim odnosima, toplini kod kuće i bliskosti na poslu. Znači li to da će nam uvijek biti lako? Naravno da ne. Zapamtite, uvijek vrijedi potruditi se oko sebe!

Sredina godine

Sredina 2023. donosi nam promjene u globalnoj kolektivnoj svijesti. Naša podsvijest će ove godine biti prilično aktivna.

Pažljivo slušajte svoj unutrašnji dijalog. Jeste li dobar partner, prijatelj i podrška sebi?

Izazovi i nagrade u lipnju/junu

Najveći izazov bit će osjećaj inferiornosti i odbačenosti. Mogli biste se osjećati nevoljeno od strane svojih bližnjih.

Svaki izazov je važan dio našeg putovanja, jer nam pomaže da rastemo, zato nemojte se zatvarati.

Postanite svjesni datog izazova i gledajte kuda vas on vodi.

atma.hr – 52
Kuda nas vode izazovi?

Strah i neizvjesnost dovode do veće unutrašnje snage.

Krivnja vodi do samoprihvaćanja.

Osjećaj inferiornosti vodi ka boljoj slici o sebi.

Emocije u lipnju/junu

Najvažniji je odnos koji gajimo je odnos prema sebi. Naše odluke i kvaliteta naših izbora su direktan odraz zrelosti i stanja naše ljubavi prema sebi. Kada volimo i prihvaćamo sebe na zdrav način, naši izbori to odražavaju. Ne zaboravimo granice koje postavljamo u odnosima.

Kad god želimo ugoditi ili se plašimo gubitka, većinu vremena poričemo sebe. Dakle, ako kažemo sebi NE, iz razloga da ugodimo nekom drugom, kako onda Univerzum, Ljubav, Život, Sreća, Zdravlje, Bog, Viša sila, itd. (odaberite termin koji vam je blizak) može nama reći DA?

Kako da vam se sreća osmjehne ako na prvo mjesto stavljate druge, njihove potrebe i očekivanja ili ako se stalno plašite kritike, odbijanja, gubitka…

atma.hr – 52
Tajna uspjeha leži u balansiranju i pronalaženju sredine

Između dvije krajnosti, prošlosti i budućnosti, nalazimo se mi. Na svom putu ponekad trčimo, ponekad se spotaknemo, ponekad stanemo, opterećeni malim razočarenjem i očekivanjima.

Ali možda i nije tako teško uskladiti potrebe posla i kuće, srca i uma, drugih i sebe… ako se ne plašimo fleksibilnosti.

Zadatak za lipanj/jun mjesec:

Radite na vjeri u sebe i povjerenju u svoje odluke i izbore.

sensa.si/sensa.mondo