LANA KINDIJ
Lana Kindij

Po zanimanju sam profesorica stranih jezika i prevoditeljica.

Ono što me je uvijek guralo naprijed već od mladih dana je bila narodna izreka „ŽIVOT JE ŠKOLA“. Prvo sam shvatila da što više toga učim, više ču znati. Međutim, paradox! Što više znaš, vidiš da ti još toga fali i tako posežeš za daljnjim učenjem i nadopunom onoga što tada fali.

Kasnije se shvaćanje ove izreke proširilo i ustanovila sam da se kroz život uči mnogo iz situacija i odnosa s ljudima. Posebno je dobro naučiti nešto, izvući iskustvo iz tuđih koraka, bilo loših, bilo dobrih.

Stoga, ne moraš sam činiti krive korake! To je super!!

Potom me je zaintrigirala izreka: „ŠTO VIŠE ZNANJA IMAŠ, TO POSTAJEŠ BOLJA OSOBA!“

Meni je „bolja osoba“ značilo da sve to znanje koje sam sakupila nije samo za mene, nego da ga trebam podijeliti.

Tako sam 2000 godine, nakon faksa, rada u poduzeću, te još daljnjeg učenja kroz nekih 15 godina, počela pisati knjige. Područja moga učenja i istraživanja je bio interes shvatiti kako stvari u prirodi, kao i među ljudima funkcioniraju.

To je bilo iz razloga da BUDEM. upućena objasniti ili podučiti ljude o tome što se događa u njihovim životima. Također me je zanimala cjelovitost čovjeka, koja je u ovo moderno doba prilično narušena. Treba početi od Prirode, smatrala sam, koja je također narušena, pa sam 2 godine istraživala prirodne impulse i potom je nastala moja prva knjiga. I već tada sam znala da ću napisati Trilogiju pod zajedničkim nazivom i pozdravom našem Mjesecu: „AVE LUNA“.

Moje iskustvo u radu s ljudima, moja znanja i saznanja su zapisana u 16 knjiga kroz 21 godinu rada. Moja područja su: Astrologija, Numerologija, Feng Shui, Vastu, Naturopatija te izobrazba i veliko znanje o Bojama.

Morate odmah znati da moje knjige nisu „bestselleri“, već su PRATIOCI NA ŽIVOTNOM PUTU. One su poput bilježnica za rad na sebi i u svom okružju.

Uvijek se možete vratiti nekoj od knjiga i ponovnim čitanjem otkriti „nove stvari“ koje vam baš tada mogu biti od koristi.

Možete razumjeti kako stvari u Prirodi funkcioniraju i svakako, što je najvažnije, možete koristiti njezine darove i impulse za svoj tjelesni, emocionalni i mentalni boljitak. Ne treba zanemariti baviti se prehranom ili što ćete dati svom tijelu da bude snažno i zdravo.

Zdravo tijelo daje šire vidike, kako kaže staro- rimska izreka „MENS SANA IN CORPORE SANO“ te je vrlo moguće da se počnete baviti osobnim razvojem i rastom, što Novo Doba Vodenjaka upravo traži i očekuje od sviju nas.

Također se oduvijek govorilo da je Priroda VELIKA MAJKA, a o tome bi se mogli podsjetiti ovih dana.

Posjetite moju web stranicu: https://rainbowqueen.com.hr