Budi promjena koju želiš vidjeti.
Vjeruj u sebe. 
Ja vjerujem u Tebe

MOJA PRIČA

Dusica ValadzijaMoje Putovanje je započelo prije više od  deset godina kada me je življenje odvelo na put zvan ’Put k sebi’, onoj koja voli i prihvaća Sebe. Onoj koja vidi sebe kao cjelinu velike Kreacije. Onoj koja razumije od kuda dolazi i kako se prilagoditi Putu u kojem jest, jer sama ga je na razini Duše odabrala.  Onoj koja stalno gleda svoje Sjenkne (odbačene dijelove sebe) i tako raste, biva i kreira iz dubokog vjerovanja Sebi i u Sebi. Živjeti u Cjelini, znači prihvatiti i odbačene dijelove sebe kao i one koje prihvaćamo kod sebe.
Bio je to intezivan rad na sebi i nikada neću reći da je bio težak. Bio je izazovan i naučio me svemu što danas jesam, što živim i što odabirem Biti i živjeti. I u jednom drugom intezitetu taj Put je i dalje živ. I biti će živ zauvijek jer sam živo biće koje je fluidno te time spremno sve dublje i dublje povezivati se, upoznavati se i razvijati svoje potencijale zbog kojih jesam došla u ovaj život.
To Putovanje, me je doveo do toga da danas sudjelujem u Putovanjima drugih na njihovom Putovanju k sebi.  Prvenstveno vođena osobnim iskustvima doprinosim da se povežeš sa sobom, svojim Autentičnim Ja, Višim Sebstvom, Dušom, da samoiscijeliš osobne traume i da se uzdigneš na viši stupanj samo- svijesti,  preuzimajući odgovornost za vlastito življenje i širenjem percepcije da se sve događa za tvoje više dobro te da su sva iskustva potrebna i unaprijed željena na razini energije Duše i njenog rasta u ovom životu. NIŠTA U OVOM ŽIVOTU TI SE NE DOGAĐA U OBLIKU KAZNE, VEĆ U OBLIKU MOGUĆNOSTI UČENJA ILI POTREBNOG ISKUSTVA NA RAZINI DUŠE KOJE JE DUŠI POTREBNO DA BI SE RAZVILA NA VIŠI „STUPANJ“.

MOJA PRIČA  je duboko moja sa svim emocijama koje sam poimala iz načina na koje sam mogla u tom trenutku. Emocijama, doživljajima i programima koji su mi bili potrebni da bih se „spasila“. To je priča duboke depresije koja se nije očitovala na van jer sam bila izvrsni manipulator koji je znao prezentirati ono što se od njega očekivalo. To je bila priča odustajanja od sebe i od života.  To je priča kada ne želiš jesti, održavati osnovnu higijenu, kada činiš sve da nestaneš, a u tome ne uspjevaš. Jer život i Putovanje moje Duše ima veći plan za mene. A onda to dovodi do ljutnji jer ne uspjevaš u  svojoj nakani- da nestaneš. I onda sve dublje toneš. Tada u trenutcima sam se pospojila, pa poželjela lažnu pomoć, ali pomoć nisam željela. Do trenutka.. BUĐENJA. To je bio trenutak ili odabrati život ili doista otići. A otići nisam htjela. Priča o odlasku je bio samo POZIV U POMOĆ  kojeg nisam našla. Ali na kraju sam ga pronašla, uz podršku druge osobe, U SEBI SAMOJ.

Iz ovog iskustva dijelim svoj rad s drugima. Jer mogu razumijeti drugima nerazumljivo. Jer mogu iščitati emocije. Jer mogu vidjeti oku nevidljivo, uhu nečujno. Mogu penetrirati u tuđe emocije, tuđu podsvjesti i vidjeti njihove potencijale koje oni sami iz trenutnog stanja možda ne mogu- i voditi ih kroz iscjeljenje, na Put Potencijala i beskonačnih mogućnosti koje podsvijesni Um ne vidi.
Danas mogu slaviti taj talent, taj potencijal. Nekada davno su to bili moji demoni. Danas ih koristim za više dobro svih drugih.
O tome bih mogla napisati roman, ali ovo je dovoljno za predstavljanje moje „priče“.

MOJE VRIJEDNOST U RADU S KLIJENTIMA

Kroz svoje Putovanje sam prošla mnogo radionica, edukacija i tečajeva i integrirala mnogo znanja, vještina i iskustava. Najviše sam naučila kroz osobno iskustvo i osobne procese. Na mojem putovanju k sebi sam završila edukaciju Realitetne terapije i teorije izbora (W. Glasser), Time Line Healing (S. Rachele), Malu školu- sustav čakri u primjeni (S. Rajković, karmički dijagnostičar) te se samoedicirala na području Emotional Coda i Hearth Walla (B. Nelson) , Procesu komplementiranje (T. Swan), radu s viskom i energijama te seminar LifeSHIFT (D. Adžaja). Prošla sam nebrojeno mnogo radionica baziranih sustavom Ayurvede, radinica meditacija i inicijacija u meditaciju te sama na poscastu Anchor nudim svoje vođene meditacije.
Iz svega navedenog je proizašao   naziv „INTUITIVE COACH“ jer se ne koristim samo jednom tehnikom ili se ne koristim niti jednom tehnikom već pristupam Duši intuitivno i individualno na njenom Putovanju. Duša se ne fokusira na naučene tehnike već na Srce koje grli drugo Srce i pomaže mu u samo- uvidima sebe kako bi srce bilo što punije i kako bi Duša živjela svoje beskonačne potencijale. Moj put je Put Duše- to je MEDICINA DUŠE.

SEANSE DOPRINOSE:

emotivnom samoiscjeljenju, višem stupanju samosvijesti, povezanost sa Sobom (Višim Sebstvom, Dušom, Unutarnjim  ranjenim djetetom/ dječjim Sebstvom), razvijanje i povezanost s Autentičnim Ja, integracija emocija i otpuštanje emotivnih blokada, integracija Sjena i obiteljske dinamike, učenje ulaska u neutral Prostor iz kojeg učimo živjeti i kreirati SADAŠNJI TRENUTAK.
Doprinose bilo kojem energetskom disbalansu unutar tijela- stvarajući balans Uma i Srca, konekcije Tijela, Duše i Srca te razvijanju potencijala s kojim si došao u ovaj Život.

Više o mojem radu pročitajte na FB stranici: Dušica Valadžija – intuitivne coach

TRAJANJE INDIVIDULANOG RADA:

Trajanje je individualno i ovisi o klijentu i njegovom općem stanju.
Za prvi susret svako odvojite minimalno 45- 60minuta. To je vrijeme koje darujete sebi na razini Duše. Prva seansa se NE NAPLAĆUJE.
DALJNE SEANSE SE UGOVARAJU NEPOSREDNO NAKON PRVE I NUDE RAZNE OPCIJE PRILIKOM  DALJNIH SEANSI (paketa) kao i INDIVIDULANI PRISTUP dogovaranja daljnjih seansi.

KONTAKT:
mail: [email protected]
FB: Dušica Valadžija – intuitive coach
Web:  (u pripremi)

Naša podsvijest stvara ono što odabiremo živiti, biti.
Odaberi da tvoja svjesnost kreira tvoj SADAŠNJI trenutak i tebe u njemu.
Možeš to kada uzemljiš i otpustiš ono što ti ne doprinosi.
Kada pogledaš svoje sjene i kada spoznaš promjenjivost vlastite prošle energije.
Imaš beskonačne mogućnosti i potencijale- ŽIVI IH.