160×600 text-47 lijevo

Zahvaljujući Mirzakarim Norbekovu, ogroman broj ljudi diljem svijeta popravili su svoj vid i zauvijek se oslobodili naočala, prenosi uspesnazena.com.

Osnovni princip njegove metode je psihološko oslobađanje od navike smatrati sebe bolesnom, slabom, nemoćnom i nesigurnom osobom.

Ali ne može se reći da se ova metoda oporavka vida zasniva isljučivo na autosugestiji.

Norbekov je razradio seriju vježbi koje daju odlične rezultate u liječenju kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma.

Ali, izlječenje bolesti kao što su katarakta, glaukom, optička atrofija i makularrna degeneracija ne treba očekivati, mada autor metode pokušava dokazati učinkovitost svoje metode i kod ovih oboljenja organa vida.

Izvodeći vježbe za oči po metodi Norbekova, neophodno je održavati mišiće: ispravljena ramena, ravna leđa i raditi sve s osmijehom i pozitivnim emocijama.

Ovu gimnastiku za oči autor preporuča raditi u tri etape: prva faza – izvođenje vježbi s otvorenim očima, zatim- sa zatvorenim, i treća faza – mentalno ponavljanje.

U videu koji slijedi vidjet ćete kako se pravilno izvode ove vježbe.

Pogledajte:

Responsive text-61
uspesnazena.com

Prethodna objavaSve ovisi o tome što nam je važno
Slijedeća objavaTranziti Merkura u Ovnu (od 14. do 31. ožujka): Dobrodošli u USIJANJE – Kako sačuvati “hladnu glavu”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.