Foto: Anja/pixabay.com

Zaljubi se u nekoga tko će biti tu uz tebe kada je najgore. U nekoga tko nikada od tebe ne odustaje. Tko te čuva, pazi i štiti kao nitko do sada. Zaljubi se u nekoga tko bi prošao i pakao samo da s tobom ostane zauvijek.

atma.hr – 78
Zaljubi se u nekoga te voli.

Zaljubi se u nekoga tko će biti s tobom, čak i ako je sve i svi protiv vas.

Zaljubi se u nekoga tko ignorira kritike. Tko nikada ne bi dopustio da se brineš o budućnosti s njim. Bez obzira na udaljenost, vrijeme promjena, stres, zaljubi se u nekoga tko ne brine o tome.

Zaljubi se u nekoga tko pozdravlja izazov, jer zna da vam ništa neće stati na put.

Zaljubi se u nekoga tko će trčati kroz oluje samo da dođe do tebe. U nekoga kome možeš vjerovati kada kaže “zauvijek”.

Zaljubi se u nekoga tko nije vjerovao u sudbinu dok nije upoznao tebe, zaljubi se u nekoga tko nije vjerovao u srodne duše dok nije susreo tebe.

Zaljubi se u nekoga tko je dobar prema tvojoj majci, koji se ne boji tvog oca.

Zaljubi se u nekoga tko će poštivati tvoje najbliže jer zna koliko ti znače.

Zaljubi se u nekoga tko nikada ne odustaje. Tko zna da vas dvoje imate nešto nevjerojatno. U onog koji neće dopustiti da odeš.

atma.hr – 39

Zaljubi se u osobu koja s tobom želi izgraditi dom. Tko želi izgraditi obitelj sa sobom. U onog koji će te gledati u oči i reći „uzimam“.

Ne gubi vrijeme na nekog tko sumnja da će imati budućnost s tobom. Tko samo želi zabavu. Ne gubi vrijeme na nekoga tko želi avanturu.

Zaljubi se u nekoga tko cijeni što te ima u svom životu, tko čaroliju vaše ljubavi ne uzima olako, tko zahvaljuje što si s njim.

Zaljubi se u nekoga tko će se i posvađati sa tobom, ali i nakon nagore svađe te neće prestati voljeti. Netko će svaki dan pronaći nešto novo na tebi što će zavoljeti.

Zaljubi se u onog koji vas dvoje gleda kao tim.

Zaljubi se u nekoga tko nikada od tebe ne odustaje. Tko te čuva, pazi i štiti kao nitko do sada.

Zaljubi se u nekoga tko se svim snagama bori i prošao bi i pakao samo da s tobom ostane zauvijek.

zdravaisretna.hr

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

  1. S ljubavlju smo rođeni, s ljubavi živimo, s ljubavi i umiremo. Sretan je onaj koji je spoznaje na svom putu, živi za ljubav za svoju srodnu dušu, kad spoznaš da voliš, da si voljen; Ljubav ruši sve na svom putu, jer odnos “ljubav” ima sve u sebi; Sunce koje zrači i grije dvoje zaljubljenih! i tdddddd.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here