Foto: pexels.com
Ne možete imati bolju prošlost, stoga odmah napustite tu ideju! Učinili ste najbolje što ste tada mogli, s obzirom na okolnosti.

Umjesto upuštanja u žaljenje, neka vam misli ostanu na Ljubavi i neka vaša djela proizlaze iz te Ljubavi. Prošlost je završena, vi niste više ta osoba! Nemojte se ispunjavati krivicom i ljutnjom oko toga što ste trebali tada učiniti.

Prakticirajte otpuštanje emocija straha i krivnje, zamijenite ih s ljubavlju, oprostom i ljubaznošću! Ako osjećate krivnju zbog svoje prošlosti, podsjetite se da time zapravo, prizivate nevolje u vaš život. Oslobodite se krivnje opraštanjem sebi i zavjetujte se da ćete ubuduće izbjegavati takve radnje. Krivnja je gubitak vaše mentalne energije, sve što se učinili je završeno i imalo je lekciju za vas. Ako ispunjavate sadašnjost krivnjom zbog prošlosti, to je samo još jedan od načina koji vas udaljava od bivanja sada i ovdje. Otpustite krivnju iz svog života – počevši sada, samo jedna misao vas dijeli od tog čina!

Ako vam poruke iz prošlosti nisu donijele mir i sreću, onda vas je prošlost podučavala pogrešnim lekcijama, zapamtite to! Nemojte se bojati otpustiti ta vjerovanja ako ne donose osjećaj mira za vas. Biti u miru je ono što vaše Više Sebstvo želi, ono što znači transformiranje vašeg života! Zato, bilo koja misao ili vjerovanja koja vas udaljavaju od ovoga su – nešto čega se trebate riješiti, bez obzira koliko dugo ste ih njegovali ili poštivali, na tradiciju vaše obitelji ili zemlje. Ako vam ne donosi mir – onda vam ne trebaju, odbacite ih!

Razmotrite mogućnost potpunog brisanja osobne povijesti iz vaše svijesti i pokušajte živjeti u potpunosti u sadašnjem trenutku. Kada se prestanete oslanjati na stvari kakve su nekada bile kojima biste definirali život kakav imate danas, pronaći ćete novu slobodu. Riješite se svih etiketa koji vam govore što ste, jednostavno izbrišite prošlost i pokušajte danas izaći vani bez ikakve prošlosti, samo Sada.

Umjesto proklinjanja vaše prošlosti, blagoslovite je i oprostite sebi u potpunosti! Kada znate da su ta iskustva iz prošlosti dio Božanskog dizajna vašeg života, možete se predati Njemu i priuštiti oprost!

Wayne Dyer

Responsive text-55

Prethodna objavaMože se čovjek umoriti od svega, ali ne smije odustati od svega!
Slijedeća objavaNumerološka prognoza za 2017.: “Dvojke” čeka burna godina, “sedmice” – ljubavna iznenađenja!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.