Foto: pixabay.com

Energetski portal je otvoren i energije koje djeluju na nas su tu da nam pomognu da se sinkroniziramo sa svim onim što je novo za nas. Mi živimo u  zaista nevjerojatnom vremenskom razdoblju. Ulaskom u listopad/oktobar 2022. otvaramo potpuno novi energetski period koji kreće od 2023. i bit će fenomenalan onoliko koliko mu  mi to dopustimo.

atma.hr – 52
Ulazimo u jedan sasvim novi energetski period gdje se od nas očekuje da otpustimo sve ono što nas sputava, blokira i zbog čega stagniramo u svakom smislu te riječi.

Otvoren je snažan portal 9 – 9 koji od nas traži našu potpunu prisutnost ovdje i sada i balansiranje između starog koje otpuštamo i novog koje nam dolazi.

Balans između prošlosti i budućnosti i jasno usmjerenje na našu životnu svrhu i ono zbog čega smo ovdje.

Jako je bitno da napravite ovih 20 dana mjeseca rujna/septembra jedno dubinsko čišćenje sebe. Prije svega detox tijela i duše, a potom da do detalja očistite svoj životni i poslovni prostor.

Da bacite stare stvari koje više ne koristite. Da bacite sve polomljeno i staro što vam više ne koristi. Da poklonite sve stvari koje vam više ne donose sreću i ispunjenje i koje ne koristite već duže.

Napravite slobodan energetski prostor za sve što vam dolazi u život.

A od 2023. čeka nas jedan zaista sjajan energetski period pun mogućnosti i novih šansi za napredovanje u svim sferama života i duhovni rast.

atma.hr – 52
Dakle, donesite odluku i stavite na papir što je to što puštate iz svog života u miru i ljubavi da ode od vas. Što je to što puštate s blagoslovom da ode od vas? Zapišite i pročitajte naglas i papir bacite ili ga jednostavno spalite.

Napravite popis ciljeva i zadataka za sljedeći period. Kako i na koji način vidite sebe u narednih godinu dana?

Mjesec rujan/septembar je mjesec velikog energetskog čišćenja gdje otpuštamo sve ono što se treba otpustiti. Ne može ništa otići ako ne pustimo.

I ne može nam ništa novo doći ako nismo spremni da to primimo, a prije svega ako ne napravimo slobodan prostor za energetsku razmjenu.

Imajte na umu da će se možda dogoditi da vam se mnoge stvari sada mijenjaju. Javit će se strah od nepoznatog.

banner za knjige tesla

Izlazite iz zone komfora, iz neke poznate zone u nešto potpuno novo i nepoznato. Strah je normalna pojava.

Jačajte sada vjeru u život i Boga i povjerenje. To je jako važno za ovaj period sad.

Vjera. Povjerenje. Dopuštanje. Otpuštanje.

Energetski portal je otvoren i energije koje djeluju na nas su tu da nam pomognu da se sinkroniziramo sa svim onim što je novo za nas.

Mi živimo u  zaista nevjerojatnom vremenskom razdoblju.

atma.hr – 52
Ulaskom u listopad/oktobar 2022. otvaramo potpuno novi energetski period koji kreće od 2023. i bit će fenomenalan onoliko koliko mu  mi to dopustimo.

Drugim riječima koliko budemo otvoreni da radimo fizički, duhovno i energetski na sebi.

Jer ništa nam ne dolazi ako se ne pokrenemo prije toga. Akcija. Akcija. I samo akcija.

I ne zaboravite da je bitna poruka ovog portala: “Promjena je jedini put sada kojim trebamo ići”. U bolje sutra.

Osvijesti to danas.

Olivera Nardeli