Designed by Freepik

Petlja, petlja, još jedna petlja … Ritmički tempo pletenja radi svoj posao: za vrijeme ovog zanimljivog posla, čovjek kao da upada u trans. Ruke zauzete, glava oslobođena od nepotrebnih misli, svijest je u stabilnom stanju ravnoteže…

39

Pletenje – misaona praksa meditacije i koncentracije, hobi koji zaokuplja milijune žena širom svijeta. Neurologija je priznala pletenje novom jogom, toliko je snažan utjecaj ovog posla na zaljubljenike u njega. Joga za mozak … Zvuči vrlo impresivno, prenosi uspesnazena.com.

Tijekom jedne studije, u kojoj je sudjelovalo više od 4000 pletilja iz cijelog svijeta, dokazano je da se tijekom pletanja, vrlo često javlja stanje sreće. Relaksacija, otklanjanje stresa, samorealizacija, postaju dostupni ljudima koje se bave ovim hobijem.

Jeste li znali, ako pletete barem 3 puta tjedno, vaša razina anksioznosti i stresa se značajno smanjuje? To nevjerojatno djeluje na emocionalnu sferu, smiruje je, i doprinosi dugoočekivanom osjećaju ravnoteže. Također, osjetit ćete pozitivne promjene u različitim područjima života:

39

✔ Poboljšava se mentalno stanje. Rješavanjem psihičkih problema, povećat će se vaši duhovni resursi.

✔ Pažnja i koncentracija postat će vaš stalne suputnice.

✔ Razvoj finih motoričkih sposobnosti omogućit će vam raditi kućne poslove za koje ranije niste imali volju.

✔ Kreativnost će se razvijati i radovat vas neočekivanim manifestacijama.

✔ Samoprocjena će postići novu razinu – osjećaj postignuća za lijepo urađeni posao, i sigurnost u svoje snage, pridonijet će vašoj samouvjerenosti.

✔ Jednostavan način da se razvije strpljenje i ustrajnost. Ništa vas neće izbaciti iz ravnoteže!

✔ Memorija će se poboljšati, a mozak će raditi puno brže.

39

Potpuna predanost koju daje pletenje, ne može se usporediti ni sa čim što pružaju ostali hobiji. Mnogi znanstvenici vjeruju da pletenje pomaže ženama u starijoj dobi da ostanu prisebne i produže život.

Depresija i anksioznost mogu se pobijediti uz pomoć pletenja, a u teškim vremenima ovaj hobi će postati spas od raznih uznemirenja.

uspesnazena.com

In Balance Sunfiber® – Organsko prehrambeno vlakno

Prirodno rješenje za sve probavne i stomačne tegobe. Pogodno i za djecu.

Topivo prebiotičko prehrambeno vlakno u prahu iz sjemena guargraha, eko uzgoj

Neto količina: 180 g

Cijena: 168 kn

Prethodna objavaMarquez: Život je poput priče – nije važno koliko je dug, već koliko je dobar
Slijedeća objavaDa saznate vrijednost 1 mjeseca, pitajte majku prerano rođenog djeteta – Zašto ne smijete gubiti vrijeme
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.