Foto: pixabay.com

Svatko od nas ima san za kojeg mislimo da bi nas učinio sretnima. Mentalno postavite pitanje i odaberite jednu od tri ponuđene karte. Ona koju odaberete otkrit će koliko je izgledno da se vaš san ostvari ili će vam reći najbolji način da ostvarite ono što želite.

atma.hr – 78
1.

Došlo je vrijeme da primijenite u praksi inteligenciju kojom vas je Svemir darovao. Pokušajte se riješiti unutarnjih blokada i nemojte ni pomišljati da možda nećete biti uspješni.

Trenutno je važno da imate dobro zacrtan cilj. Ova metoda je najbolja za ispunjenje vaše želje.

Uzmite list papira i na živopisan način opišite svoj cilj i plan, a zatim papir spremite na skriveno mjesto. S vremena na vrijeme ga izvadite i pročitajte što ste zapisali, ali nemojte to raditi prečesto.

Ne sumnjajte u svoj uspjeh i sve će ići kako ste zamislili, ali na kraju ne zaboravite zahvaliti Svemiru.

atma.hr – 752.

Trenutno ste pod utjecajem snažnih energija. Situacija će se sama razriješiti uskoro i bez vašeg djelovanja, a ishod će biti bolji za vas i za one oko vas.

Slušajte svoj unutarnji glas, ne slušajte mišljenja drugih ljudi. Svemir je na vašoj strani i definitivno će vam pomoći da ostvarite svoje želje. Držite se svojih odluka i poduzmite ozbiljne, ispravne korake.

Vaše želje će se uskoro ostvariti, iako će se sitnice bitno razlikovati od onoga o čemu sanjate.

Sve se događa za vaše nabolje i najviše dobro.

atma.hr – 78
3.

Sami ste u mogućnosti da odlučite o svojoj sudbini i da je prilagodite prema vlastitom nahođenju. Obdareni ste fascinantnim sposobnostima koje izviru iz vašeg srca i sjaje energijom snage i moći.

Slušajte intuiciju kad god želite dobiti nešto ili pozitivno utjecati na život dragih ljudi.

Slušajte svoj unutarnji glas, on će vam otkriti prave korake i način za rješavanje problema.

Obiteljske veze i vaše vještine ključ su napretka, obilja i ispunjenja želja.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

48 UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Gabrielle Bernstein: UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Kako se osjećati sigurno i vjerovati životu bez obzira na sve

Osobne priče i univerzalne lekcije Gabrielle Bernstein nude okvir za uklanjanje prepreka onomu čemu svi težimo: sreći, sigurnosti i jasnomu pravcu. Te lekcije mogu nam pomoći da se suzdržimo od svoje potrebe za kontrolom, da se opustimo kako bismo mogli doživjeti osjećaj sigurnosti i slobode. Ona sama nastoji preobraziti strah u vjeru kroz prihvaćanje, predavanje i posvećenost svom duhovnom putu koji se trajno razvija.

Poziva nas da se popnemo na val svoje energije i istinske moći i pronađemo snagu u trenucima potištenosti, sinkronicitet i podršku kad smo izgubljeni, sigurnost u nesigurnim okolnostima i radost u boli te u knjizi donosi meditacije, vježbe i sve ono što i njoj pomaže na duhovnom putu.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here