Foto: spirtualposts.com

Odaberite srce na slici i primite svoju ljubavnu poruku!

Uvijek govori dobro o drugima…
1.

Vi ste vrlo optimistična osoba. Uvijek ste otvoreni za ljubav. Vi najviše cijenite lojalnost i iskrenost u odnosima, piše Spirtual posts.

Vaš partner će uvijek osjećati harmoniju s vama. Vi ste racionalni i emocionalni. Stoga uvijek zadržavate ravnotežu i ne dopuštate da besmisleni razlozi naruše vaš odnos.

Ne vjeruj svemu što misliš…

2.

Vaš život je uvijek pun drame. Vi ste vrlo emotivna osoba. Ponekad možete biti vrlo krhki u vašem odnosu. I ne možete zamisliti da vas osoba koju volite može povrijediti. Ali znate što? To je sasvim moguće.

Držite svoje emocije pod kontrolom. Ne pokazujte svoje emocije svima. Prvo se uvjerite da vašu iskrenost neće upotrijebiti protiv vas. Ne dopustite ljudima da povrijede vaše osjećaje!

77

3.

Vi ste racionalna i praktična osoba. Želite uvijek sve držati pod kontrolom, ali ne sviđa vam se drama. Uvijek tražite logiku.

Ponekad želite izraziti svoje osjećaje, ali ne možete. Mislite da ćete izgledati slabo. Ali nemojte se bojati biti osjetljivi. Bit će uvijek ljudi koji će cijeniti vašu iskrenost.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

Uvijek govori dobro o drugima…
2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.