Christmas vector created by freepik - www.freepik.com

Odaberite zvono koje vas najviše privlači! Ono vam nosi savjet za budućnost!

atma.hr – 52
Zvono 1 vas inspirira da:

jingle bells with red loop 1021 52

Odabir ovog zvona ukazuje da je promjena dio života i da se nemate čega bojati. Vi ste u prirodnom ciklusu rasta i jedno ili više područja u vašem životu se razvijaju (mijenjaju se). Prihvatite ovo i znajte da je ovo dio vašeg putovanja.

Nemojte se boriti protiv njega. Ako ste se osjećali loše, morate sada djelovati kako biste donijeli promjenu; sada je vrijeme.

Nastavite svoje duhovno putovanje  i dalje budite sami. Imate puno za ponuditi svijetu. Ljubav je čarobna, jer ima moć transformirati sve stvari. Ljubav koju držite u srcu ima moć dotaknuti ne samo one oko vas, već čitav svijet.

atma.hr – 52
Zvono 2 inspirira vas da:

christmas bells with red bow 23 2147501179

Odabir ovog zvona ukazuje da je vaša obitelj duša važna. Obitelj je svatko koga odaberete da vam bude blizak, a ne morate nužno biti krvno povezani. Vaša obitelj može biti bliski prijatelj s kojim ste jako povezani ili obitelj u kojoj ste rođeni.

Osobe u vašoj obitelji duša su važne. Veza koju imate seže dalje od ovog životnog vijeka.  Vrijeme je da se povežete (gdje god se nalazili u svijetu i u duhovnom području).

Znajte da vaša obiteljska veza duša ide dublje od riječi. Oni mogu osjetiti/znati što radite, razmišljate ili osjećate bez da razgovorate s njima.

atma.hr – 52
Zvono 3 vas inspirira da:

golden bell 1262 6415

banner za knjige sretan novac

Ovo zvono podsjeća vas da sebe počnete smatrati vrijednim radnikom koji postavlja temelje za bazu vaše kuće. Gledajte na svoju kuću kao na svoj život. Bilo da se radi o studiju, karijeri, novom životnom izboru, novom planu prehrane/vježbanja, itd. Uzmite si vremena i ne žurite.

Pobrinite se da svako područje bude dovršeno i na pravom mjestu prije nego što krenete dalje. Držite se usredotočeni na krajnji rezultat i uživajte u procesu.

Vjerujte u vašu viziju – bez zamršenog filtera straha sve je oštro i jasno. Možete vidjeti što vam je suđeno, što je točno predodređeno za vas i što vas sada zove. Za vas više nema tame i svjetla – samo život, živ, slobodan i jasan.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić