Christmas vector created by freepik - www.freepik.com

Odaberite zvono koje vas najviše privlači! Ono vam nosi savjet za budućnost!

atma.hr – 39

Zvono 1 vas inspirira da:

Odabir ovog zvona ukazuje da je promjena dio života i da se nemate čega bojati. Vi ste u prirodnom ciklusu rasta i jedno ili više područja u vašem životu se razvijaju (mijenjaju se). Prihvatite ovo i znajte da je ovo dio vašeg putovanja.

Nemojte se boriti protiv njega. Ako ste se osjećali loše, morate sada djelovati kako biste donijeli promjenu; sada je vrijeme.

Nastavite svoje duhovno putovanje  i dalje budite sami. Imate puno za ponuditi svijetu. Ljubav je čarobna, jer ima moć transformirati sve stvari. Ljubav koju držite u srcu ima moć dotaknuti ne samo one oko vas, već čitav svijet.

atma.hr – 78
Zvono 2 inspirira vas da:

Odabir ovog zvona ukazuje da je vaša obitelj duša važna. Obitelj je svatko koga odaberete da vam bude blizak, a ne morate nužno biti krvno povezani. Vaša obitelj može biti bliski prijatelj s kojim ste jako povezani ili obitelj u kojoj ste rođeni.

Osobe u vašoj obitelji duša su važne. Veza koju imate seže dalje od ovog životnog vijeka.  Vrijeme je da se povežete (gdje god se nalazili u svijetu i u duhovnom području).

Znajte da vaša obiteljska veza duša ide dublje od riječi. Oni mogu osjetiti/znati što radite, razmišljate ili osjećate bez da razgovorate s njima.

atma.hr – 75Zvono 3 vas inspirira da:

Ovo zvono podsjeća vas da sebe počnete smatrati vrijednim radnikom koji postavlja temelje za bazu vaše kuće. Gledajte na svoju kuću kao na svoj život. Bilo da se radi o studiju, karijeri, novom životnom izboru, novom planu prehrane/vježbanja, itd. Uzmite si vremena i ne žurite.

Pobrinite se da svako područje bude dovršeno i na pravom mjestu prije nego što krenete dalje. Držite se usredotočeni na krajnji rezultat i uživajte u procesu.

Vjerujte u vašu viziju – bez zamršenog filtera straha sve je oštro i jasno. Možete vidjeti što vam je suđeno, što je točno predodređeno za vas i što vas sada zove. Za vas više nema tame i svjetla – samo život, živ, slobodan i jasan.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here