Samo u ožujku, darujemo vam proljetni popust od 30%! Kupite radionicu za samo 34,3 eur
Uzmite stvari u svoje ruke! Postupak traje 2-4 sata i odmah ćete osjetiti razliku.

ciscenje prostora1

Osim toga, svi znamo koliko se ugodno osjećamo u prostoru koji je čist. Ali što ako je vaš stan upravo u ovom trenutku na energetskom nivou “pun prašine”?

Možete li se sjetiti ijednog razloga zašto vaš dom ne bi trebao imati čistu energiju?

Mali broj ljudi svjestan je koliko je važno svoj dom čistiti i energetski. Postanite i vi jedan od njih! 

Ova radionica će biti posebno korisna za vas koji imate osjećaj da ste zapeli i želite se pokrenuti, ako se želite osjećati lakše i optimističnije, za sve vas koji žudite za promjenom i voljeli biste privući nove stvari u svoj život.Roza cvijet 1 copy

Pogledajte prvi video radionice besplatno!

Ova je radionica savršena za vas ako

  • imate osjećaj da ste u nekoj vrsti zastoja
  • želite se osjećati lakše i rasterećenije
  • ponavljaju vam se stalno slične situacije
  • imate potrebu konačno otpustiti neke stare osjećaje
  • želite okrenuti novu stranicu
  • kupujete ili prodajete stan
  • želite unijeti više radosti u svoj dom
  • ili privući nove poslovne prilike
  • žudite potaknuti kreativnost i blagostanje
  • ili pak ostvarenje svojih želja

Plavo s orhidejom 1Vaša voditeljica radionice

SANJA PLAVLJANIĆ-ŠIROLA

okrugla najmanja bas 1Moje ime je Sanja Plavljanić-Širola, vodim radionice i pišem knjige koje pomažu ljudima da budu sretniji i žive na vlastiti način.
Moje prvobitno zanimanje bilo je arhitektura, kojom sam se bavila punih 20 godina, vodeći svoj projektni ured. No uporedo sam se obrazovala i za jedan sasvim drugačiji poziv. I tako su me 2008. godine zov duše i jedna čarobna knjiga potakli da potpuno promijenim zanimanje i osnujem Centar SRETAN DAN.

Upalila se iskra u mojim očima i život je dobio potpuno novu dimenziju. Od tada s velikom radošću pomažem drugima da pronađu istinskog sebe i ostvare svoje želje.
Kroz radionice Centra SRETAN DAN prošlo je već više od 1.500 zadovoljnih polaznika.

Diplomirani sam integrativni terapeut, završila sam i 5-godišnju Feng shui akademiju (i još mnoge edukacije u Hrvatskoj i svijetu) pa sva ta znanja primjenjujem u svom životu i radu.

Jako je važno da osvijestite da prostor u kojem živite izuzetno snažno utječe na vas. Vaš prostor treba podržavati vaše želje i snove! Kako to postići uči nas feng shui, a prvi i najvažniji korak u tom smjeru je upravo ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROSTORA!

Ova je tehnika bila zaista dragocjen alat u mome životu! Kad god bih imala osjećaj da sam zapela, da je došlo do nekog zastoja – napravila bih energetsko čišćenje i stvari bi se odmah pokrenule!

Kroz ovu ću radionicu i vas naučiti cijeli taj postupak, upravo onako kako sam ga ja učila na Feng shui akademiji – od početka do kraja, sa svim detaljima – pokazat ću vam zorno sve korake, a doznat ćete i mnoge praktične savjete.

I što je najvažnije – moći ćete sve ovo učiti u udobnosti svojeg doma, u vlastitom tempu.
I još ćete dobiti pisanu skriptu!

Vrijeme je da se sprijateljite s energetskim čišćenjem! I da se i sami uvjerite u njegovu čudesnu moć!Lila s orhidejom 1Što ćete dobiti?

U ovoj ćete radionici dobiti kompletan paket – sve što je potrebno znati vezano uz energetsko čišćenje svakog vašeg prostora. Naučit ćete detaljno sve korake ove moćne procedure, uz praktičnu demonstraciju svakog detalja. Također ćemo zajednički napraviti neke iskustvene vježbe, da osjetite ono o čemu govorimo. Ovo drevno znanje je ustvari vrlo jednostavno i lako ga je naučiti.

online seminar

Kroz ovu radionicu ćete:

• Naučiti važnost energetskog čišćenja
• Osvijestiti snažne efekte raščišćavanja
• Naučiti kako si pomoći ako nemate volje za čišćenje
• Doznati kako se pripremiti za ovaj protokol i što učiniti nakon rituala
• Usvojit ćete jasne i praktične korake cijelog procesa od početka do kraja
• Dobit ćete skriptu sa svime što smo radili
• Osjetit ćete vrlo brzo djelovanje ovog postupka
• Pomoći ćete sebi i svojoj obitelji!

Moduli radionicePROGRAM1Dojmovi polaznika o feng shui radionicama
Svako druženje sa Sanjom je jedno predivno iskustvo. Nakon radionice ostvarivanja želja, radionice Feng shui-a nadopunile su već stečeno znanje i obogatile me novim spoznajama. Hvala ti Sanja na ovom predivnom putovanju. Pusa od Tanje!
P.S. Željno očekujem buduće putovanje.
Tanja

Bilo mi je lijepo na svim Feng shui radionicama. Uživala sam, učila i shvatila da si sa Feng shui-em mogu unijeti puno promjena u svom životu, promjena na bolje. Hvala ti Sanja!
Ivanka

Prekrasna radionica na kojoj sam naučila puno malih, korisnih stvari. Otvorila mi je vrata za dalje i veselim se novim susretima. Hvala!
Biljana Matijević

Feng shui radionice su mi otvorile nova vrata u igri života… Neki novi pogled i drugačiju perspektivu na uspjeh, obilje, stanovanje. Sanja je neiscrpan izvor iskustva i savjeta. Oduševljena sam!
Anita

Radionice Feng Shui-a su jedno novo, zabavno iskustvo spajanja ugodnog s korisnim. Nadam se da ću stečena znanja moći usavršavati na nekoj od idućih Sanjinih Feng shui radionica. Puno hvala za sve! Lijep pozdrav.

M.P.Roza cvijet 2ajpg

Često postavljana pitanja

01 Kada radionica započinje i završava?
Nakon što kupite radionicu, možete je prolaziti u svom vlastitom tempu, kako god vam odgovara.

02 Koliko dugo imam pristup radionici?
Kako vam zvuči – doživotno? Nakon kupnje radionice, imate neograničen pristup ovoj radionici i svim njenim materijalima dokle god želite – kroz sve tehničke naprave koje posjedujete.

03 Može li svatko naučiti ovaj postupak, djeluje li energetsko čišćenje za svakoga?
Da, svi to možete naučiti. A energetski očišćen prostor djelovat će pozitivno ne samo na vašu energiju, nego će se i svi koji uđu u vaš dom osjećati ugodnije.
Iako je ovaj postupak zaista moćan, istovremeno je i jednostavan, tako da bi ga i dijete s lakoćom moglo provesti.

04 Može li energetsko čišćenje imati kakav negativan utjecaj?
To je kao da pitate može li na vas loše utjecati ako vam je dom čist, uredan i blistav.
Energetsko čišćenje dodat će još jednu dimenziju vašem unutarnjem osjećaju čistog doma.

05 Moram li i ja imati sve instrumente koje navodite u radionici?
Ne, u radionici smo pokazali samo neke primjere. Upotrijebite ono što imate kod kuće i pri tom budite kreativni – primjerice za “razbijanje” stare energije možete upotrijebiti i dva metalna poklopca ili pak napraviti svoju zvečku od prazne staklenke ili plastične kutijice s poklopcem (poput one za Cedevitu) ispunjene sirovom rižom ili grahom. 

Kada u vaš dom dođe feng shui stručnjak, cijena energetskog čišćenja najčešće je 100-160 eur (750-1200 kn).
Cijena ove radionice, zajedno sa skriptom je samo 49 eur (369,19kn), a do kraja ožujka možete je imati za samo 34,3 eur! (258,43 kn)

Ova će vam radionica omogućiti da samostalno napravite energetsko čišćenje koliko god puta želite!

online seminar