ISKORISTITE POSEBAN POPUST ZA VALENTINOVO – samo tijekom veljače!

Probudite ljubav u sebi i oko sebe. Primijenite jednostavne, ali moćne feng shui principe.

Čeznete li da u svom životu kreirate više ljubavi? Više zagrljaja, više podrške i dijeljenja sebe s osobom koju volite i koja bezrezervno voli vas? Više sretnih trenutaka punih topline, radosti i strasti?

U ovoj ćete radionici otkriti mnoge tajne feng shuia koje su meni i mojim klijentima pomogle kreirati sreću u ljubavi i koje ću podijeliti s vama na jednostavan i lako razumljiv način.

Sigurna sam da će ova radionica i vama donijeti puno lijepih iznenađenja.

Ljubav je specifična životna tema. Za sva druga područja imate osjećaj da jasno ovise o vama – da se za posao trebate potruditi, da se za razna postignuća trebate pokrenuti – uvijek možete nešto napraviti vlastitim angažmanom i trudom. No u ljubavi možete imati osjećaj da su vam ruke vezane, da sve ovisi o providnosti, o slučaju, da trud često ne pomaže.

Ova će vam radionica vratiti osjećaj vlastite moći na tom polju – i u kreiranju ljubavi možete sami puno učiniti! Otkrit ćete da postoje koraci koji vas približavaju upravo onome što za sebe želite.

Ova radionica će biti posebno korisna za vas koji imate osjećaj da ste već sve pokušali, ali stvari se ne pomiču s mjesta. Vrijeme je za nov i drugačiji pristup – vrijeme je da otkrijete feng shui i pretvorite svoj dom u najvećeg saveznika!
Vrijeme je za puno više ljubavi!

feng shui za ljubav 1

Pogledajte prvi video radionice besplatno!

Ova je radionica savršena za vas ako

 • imate osjećaj da vaš ljubavni život stagnira
 • želite promjenu, ali ne znate kako je ostvariti
 • ponavljaju vam se stalno slični obrasci u vezama
 • imate potrebu konačno otpustiti neke stare vezanosti
 • želite pronaći istinsku ljubav
 • voljeli biste u postojeći odnos unijeti više ljubavi, povezanosti i strasti
 • potrebno vam je više samopouzdanja
 • žudite za više ljubavi i radosti u svojem domu
 • želite se osjećati sretnije

Tko kaže da ne možete imati sve? Možda je upravo ova radionica odgovor na vaše molitve.

feng shui za ljubav 2

Vaša voditeljica radionice

SANJA PLAVLJANIC SIROLA


SANJA PLAVLJANIĆ-ŠIROLA

Moje ime je Sanja Plavljanić-Širola, voditeljica sam radionica i autorica knjiga koje pomažu ljudima da budu sretniji i žive na vlastiti način.
Moje prvobitno zanimanje bilo je arhitektura, kojom sam se bavila punih 20 godina, vodeći svoj projektni ured. No uporedo s tim sam se obrazovala za jedan sasvim drugačiji poziv. I tako su me 2008. godine zov duše i jedna čarobna knjiga potakli da potpuno promijenim zanimanje i osnujem Centar SRETAN DAN.

Upalila se iskra u mojim očima i život je dobio potpuno novu dimenziju. Od tada uživam pomažući drugima da pronađu istinskog sebe i ostvare svoje želje.
Kroz radionice Centra SRETAN DAN prošlo je već više od 1.500 zadovoljnih polaznika.

Diplomirani sam integrativni terapeut, završila sam i 5-godišnju Feng shui akademiju (i još mnoge edukacije u Hrvatskoj i svijetu) pa sva ta znanja primjenjujem u svom životu i radu.

Jako je važno da osvijestite da prostor u kojem živite izuzetno snažno utječe na vas. Vaš prostor treba podržavati vaše želje i snove! Kako to postići uči nas feng shui, a u ovoj će vam radionici tajne feng shuia pomoći da u svom životu kreirate i u njega privučete – ljubav.

Ova sam znanja primijenila i u vlastitom životu i uvjerila se u njihovo snažno djelovanje! Upravo ova znanja koja ću s vama podijeliti pomogla su mi u periodu kad sam se osjećala nesretno i izgubljeno da se vratim samoj sebi i povratim ljubav.

Kroz ovu ću vas radionicu naučiti sve ono što znam o feng shuiu za ljubav, onako kako sam to učila na Feng shui akademiji i kako sam iskusila primjenjujući na sebi i svojim klijentima. A sjajna vijest je da ćete sve ovo moći učiti u udobnosti svojeg doma, u vlastitom tempu. Također ćete dobiti i pisanu skriptu!

Vrijeme je da se zauzmete za sebe i otvorite širom vrata prema ljubavi kakvu si želite! 

feng shui za ljubav 3

Radionica se sastoji od 8 modula koji vas vode korak po korak

Curriculum

feng shui za ljubav 4

Što ćete dobiti?

U ovoj ćete radionici dobiti kompletan paket – sve korake koje trebate poduzeti da bi vaš dom zračio i privlačio ljubav. Zajedno ćemo graditi novu, željenu priču vašeg života. Također ćemo zajednički napraviti neke iskustvene vježbe, da osjetite ono o čemu govorimo. Drevno znanje feng shuia je ustvari vrlo jednostavno i lako ga je naučiti.

Otvorite ovu škrinjicu s blagom i iskusite čudesnost koju vam donosi feng shui.

Kroz ovu ćete radionicu:

 • Prepoznati imate li u svojem stanu povoljan ili nepovoljan feng-shui za ljubav te ukloniti negativne utjecaje
 • Osnažit ćete vjeru u sebe
 • Aktivirat ćete najvažnije dijelove doma za sretne odnose ili za uspješno privlačenje partnera
 • Upotrijebit ćete najbolje predmete, boje, simbole i motive koji snažno privlače energiju ljubavi
 • Odrediti vaš osobni smjer za ljubav
 • Kreirat ćete atmosferu sretnog i uspješnog života u paru
 • Poduzet ćete važne mjere za savršenu spavaću sobu
 • Povećat ćete količinu ljubavi u svojem životu ako ste samac i ako ste u vezi
 • Doznat ćete puno isprobanih feng shui tajni i čuti istinite primjere iz života
 
feng shui za ljubav 5

Dojmovi polaznika o feng shui radionicama

Bilo mi je lijepo na svim Feng shui radionicama. Uživala sam, učila i shvatila da si sa Feng shui-em mogu unijeti puno promjena u svom životu, promjena na bolje. Hvala ti Sanja!

Ivanka

Prekrasna radionica na kojoj sam naučila puno malih, korisnih stvari. Otvorila mi je vrata za dalje i veselim se novim susretima. Hvala!
Biljana Matijević

Feng shui radionice su mi otvorile nova vrata u igri života… Neki novi pogled i drugačiju perspektivu na uspjeh, obilje, stanovanje. Sanja je neiscrpan izvor iskustva i savjeta. Oduševljena sam!
Anita

Radionice Feng Shui-a su jedno novo, zabavno iskustvo spajanja ugodnog s korisnim. Nadam se da ću stečena znanja moći usavršavati na nekoj od idućih Sanjinih Feng shui radionica. Puno hvala za sve! Lijep pozdrav.
M.P.

Svako druženje sa Sanjom je jedno predivno iskustvo. Nakon radionice ostvarivanja želja, radionice Feng shui-a nadopunile su već stečeno znanje i obogatile me novim spoznajama. Hvala ti Sanja na ovom predivnom putovanju. Pusa od Tanje!
P.S. Željno očekujem buduće putovanje.

Tanja


U Hrvatskoj postoji vrlo mali broj feng shui stručnjaka. Cijena feng shui analize za dom je 500-1.500eur.

Cijena ove radionice, zajedno s opširnom skriptom je samo
55 eur (414,39 kn)

ISKORISTITE POSEBAN POPUST 30% SAMO TIJEKOM VELJAČE!

55 EUR        38,5 EUR
(414,40KN)   (290,08 KN) 

 

feng shui za ljubav 7

Često postavljana pitanja

 1. Kada radionica započinje i završava?
  Nakon što kupite radionicu, možete je prolaziti u svom vlastitom tempu, kako god vam odgovara.
 2. Koliko dugo imam pristup radionici?
  Kako vam zvuči – doživotno? Nakon kupnje radionice, imate neograničen pristup ovoj radionici i svim njenim materijalima dokle god želite – kroz sve tehničke naprave koje posjedujete.
 3. Može li svatko ovo naučiti i treba li imati predznanje o feng shuiu?
  Da, svi to možete naučiti. Svi postupci su objašnjeni na jednostavan i pristupačan način, tako da vam nije potrebno nikakvo predznanje. Sve je zapravo vrlo logično i jednostavno, svidjet će vam se!

feng shui za ljubav 8