Blanka Carević
Blanka Carević

ŠTO SU UVJERENJA I KAKO SE FORMIRAJU?

Od djetinjstva smo programirani misliti i ponašati se na određeni način.

Neovisno da li smo uvjerenja i obrasce ponašanja kopirali od roditelja, učitelja, prijatelja, televizije ili filmova, ona odlaze u podsvijest, duboko ispod razine naše svijesti, oblikujući tako svako iskustvo koje imamo u životu.

Većinu vremena (95% prema zadnjim istraživanjima) naš je život pod kontrolom uvjerenja, pohranjenih u podsvjesnom umu, od kojih je više od 70% ograničavajuće i sabotirajuće. Stoga nas ne bi trebao čuditi podatak da su upravo uvjerenja ta koja nas sprječavaju u tome da živimo život kakav želimo.

Ograničavajuća uvjerenja nerijetko se kriju iza osjećaja manje vrijednosti, osjećaja nedostatka ljubavi, osjećaja da nismo dovoljno dobri, perfekcionizma, nelagode, stresa ili tjeskobe.

Većina ljudi misli da će samo pozitivnim razmišljanjem i afirmacijama promijeniti svoja uvjerenja. Međutim, to nije tako jednostavno, jer se trajna promjena ne dešava na svjesnom, nego na podsvjesnom nivou. Za razliku od svjesnog uma, podsvjesni um voli rutinu i opire se promjenama te mu je stoga potrebno pristupiti na drugačiji način.

Uvjerenja su filteri kroz koje interpretiramo realnost i doživljavamo svijet oko sebe. Uvjerenja nisu nužno istinita ili lažna, ispravna ili neispravna. To su mišljenja koja se ponekad prenose s generacije na generaciju, a za koja vjerujemo da su istinita.

Često ne razumijemo da se zbog ograničavajućih uvjerenja ponašamo na određeni način pa onda krivimo druge ljude ili okolnosti za naše probleme, potpuno nesvjesni da naša uvjerenja kreiraju našu realnost.

Promjena počinje osvještavanjem uzroka problema.

KAKO VAM MOGU POMOĆI?

Moje ime je Blanka Carević. Certificirani sam life coach, hipnoterapeut i praktičar NLP-a, EFT-a i TIME tehnike

Kako bih vam pomogla osvijestiti i otpustiti ograničavajuća uvjerenja koja vas zadržavaju u ponavljajućim obrascima ponašanja te vas koče u životu, primijenjujem jedinstvenu kombinaciju raznih tehnika, znanja i iskustava koja sam stekla kroz razne edukacije i praksu.

U odabiru tehnika vodim se intuicijom, a neke od tehnika koje primjenjujem su TIME, NLP, EFT, hipnoza, integracija uma te razne energetske tehnike.

Tehnike koje primjenjujem omogućuju klijentu direktan pristup podsvjesnom umu, osvještavanje podsvjesnih blokada te otpuštanje istih.

Susreti se prilagođavaju vašoj životnoj situaciji, željama i potrebama.

Iako se najsnažnije promjene dešavaju kroz kontinuirane susrete, često je dovoljan samo jedan susret da otkrijemo i otpustimo podsvjesna uvjerenja koja vas trenutno koče u životu.

Dakle, za promjenu vašeg života iz temelja potrebno je neko vrijeme kontinuirano raditi na uvjerenjima, emocijama i navikama, međutim, ukoliko želite pronaći temeljni uzrok problema koji vas trenutno muči ili vas već duže muči ili se pak stalno ponavlja, a isti ste spremni riješiti, jedan susret je obično dovoljan.

Kad otpustite ograničavajuća uvjerenja, promijenit ćete način na koji doživljavate svoj svijet. A kada promijenite način na koji doživljavate svijet, vaš svijet će se promijeniti.

Svjesnost će se povećati i vibracija će se podignuti. Osjećat ćete se laganije, bistrije i rasterećenije. Bit ćete spremni suočiti se sa strahovima i slobodno kročiti kroz život.

Postat ćete svjesni novih prilika i mogućnosti, koje su u stvari oduvijek bile ovdje, ali ih niste primjećivali zbog podsvjesnih uvjerenja koja su vas spriječavala u tome.

DOGOVORITE TERMIN

Za više informacija posjetite web stranicu blankacarevic.com

Ukoliko želite dogovoriti svoj termin, pošaljite email na [email protected] ili nazovite +385 95 370 9424 i iskoristite popust od 20% na usluge coachinga do 30. 11. 2021. godine.

Blanka Carević, certificirani life coach