Osnove ezoterijske psihologije + pedagoških temelja
U okviru svojih djelatnosti i ciljeva Hrvatskog udruženja prirodne medicine, shodno općenito teškoj situaciji u kojoj se nalazimo, te zbog iznimne potrebe da se sve više osoba želi, treba i napokon nužno mora naučiti nositi sa poteškoćama koje nam život stavlja na leđa nudimo iznimno poticajan, mini studijski program – zanimljiv, kreativan i na stručnim osnovama utemeljen.

Osnovna pedagogija / osnova psihologije /uvod u duhovnost i filozofiju

Ovaj Program Osnova Pedagogije i šire obrađene teme Psihologija za početnike, nužnost je, a ne samo potreba svim terapeutima, iscjeliteljima, djelatnicima u javnim službama, djelatnicima u privatnim uslužnim sektorima i dr., ali i svim osobama koje ulažu snagu, volju, vrijeme i trud kako u oplemenjivanju svojeg osobnog života, tako i života svojih članova obitelji, prijatelja, poslovnih partnera, klijenata.

Ovaj tečaj osmišljen je ne samo kao ekstenzija vaših dosadašnjih stečenih znanja i vještina, već kao terapija u kojoj kroz aktivnost u savladavanju nekih bitnih elemenata pedagogije, psihologije i opće kulture pomažete sami sebi, liječite povrede, edukacijom širite obzore, te osiguravate minimum znanja potrebnog za siguran put oporavka od nekih traumatičnih ili loših životnih iskustava. Pedagoške osnove i razumijevanje istih, temelj je potreban svima – od najranije dobi do onih koji su u onoj životnoj dobi koja pretpostavlja kako se akumulirana mudrost i iskustvo trebaju pravilnim načinima pružiti mlađim generacijama.

Po završetku svih modula ovog tečaja Hrvatsko udruženje prirodne medicine osigurava potvrdnicu, za svaki položeni stupanj. Diplomu (certifikati) svaki polaznik dobiva po uspješnom završetku svih modula koja mu u tom slučaju vrijedi kao potvrda za potrebe rada u privatnoj praksi u kojoj se nalaze svi razni terapeuti, bez obzira na njihovu izobrazbu i trenutno djelovanje odnosno zaposlenje.

Kroz 12 stupnjeva-modula, polaznik DOPISNO-KONZULTATIVNOM METODOM i uz korištenje suvremenih medija (Distance Learninga, i ostalih osobnih mogućnosti ) prolazi i upoznaje se raznim tematskim podlogama koje oplemenjuju znanje, razvijaju sposobnosti uočavanja i prepoznavanja psihološko-duhovnih poteškoća u razvoju pojedinca, pojačavaju svoju radnu terapiju ili metodu rada, te se osposobljuju za samostalan savjetodavni rad baziran na psihološkim odnosno pedagoškim temeljima.

ezo terapeut 1Iz programa rada izdvajamo:
Rad na razvoju komunikacijskih vještina, upoznavanje sa predmetom i osnovama kulture izražavanja,
Opće pojmove didaktike i njezinih programa,
Pedagogiju,
Psihologiju,
Sociologiju,
Komunikologiju,
Ego, kompleksi,
Osobna adaptacija,
Sram, krivnja,
Anksioznost – depresija,
Ovisnosti,
Rad sa snovima,
Duhovnost, vjera,
Rad sa snovima, simbolima, brojevima, bojama.

Skripte su osigurane i one se nalaze u cijeni pojedinog modula.
Studijski program predviđa prijelaz iz jednog stupnja u drugi prema vlastitim sposobnostima i afinitetima, točnije po uspješnom završetku svakog stupnja kroz ispitno gradivo, prelazi se na novo.

Ova studijska mogućnost raspoređena je u rad kroz 12 stupnjeva – modula, a tempo savladavanja gradiva, usvajanja gradiva, kao i ispita ovisi o svakoj osobi individualno.

Cijena pojedinog modula iznosi:
1.250,00 kuna, oslobođeno PDV-a

Cijena svih modula, ako se radi o jednokratnoj uplati predujmom umanjuje se te iznosi = 10.600,00 kuna

Prijave i info na mail: [email protected]

hupm logoHUPM
https://hupm.hr/

OIB: 19074930786
Sjedište: Cernička 52, 10000 Zagreb
Privremena adresa: ured u Zagrebu – IX. BUKOVAČKI OGRANAK br. 13 – II. kat
KONTAKT
+385 091 / 5499-493
+385 092 / 161-6741