Anksioznost, stres, nesanica, krivnja, sram, razni strahovi ….poznato? Kako bi bilo dobro da to jednostavno nestane. Problem je što svi mi priželjkujemo čarobno rješenje, ali odbijamo povjerovati u čaroliju.

Želiš li osjetiti čaroliju? Mi ti ju možemo pokazati.
Naši tretmani EFT-a su sniženi 40%, vidimo se.

Regularna cijena 1.000,00 kn – 40% popusta = 600,00 kn

PONUDA UKLJUČUJE:
– 3 tretmana

O TRETMANU:
– Tretman traje 60 minuta
– Bezbolno, nježno i bez nuspojava
– Individualni pristup svakom klijentu
– Tretmani se održavaju u Zagrebu na dvije lokacije (Petrova, Okćka) ili online

PONUDA VRIJEDI DO:
– 30.4.2022.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

EFT (Emotional Freedom Technique / Tehnika Emocionalne Slobode) ili jednostavnije, tapkanje, je znanstveno dokazana metoda koja na jednostavan način pomaže otpustiti i osloboditi se od stresa, ljutnje, tuge, straha, bijesa i ostalih popratnih fizičkih nelagoda nastalih radi emocionalne neravnoteže.

Tapkanje spada u energetsku psihologiju i primjenjuje se u gotovo čitavom svijetu. Tehnika je nastala spojem tradicionalne kineske medicine i psihologije zapada. Ona na jednostavan, ali učinkovit način rješava probleme tako da se verbalno povezujete s fizičkim simptomima i emocijama dok vršcima prstiju tapkate po određenim točkama na tijelu.

Tapkanje vam može pomoći da steknete emocionalnu slobodu kako biste mogli biti te radili i imali ono što stvarno želite u životu.

Tapkanje često pruža brzo olakšanje od fizičkih i emocionalnih problema, oslobađanje od traumatskih sjećanja, PTSP-a, fobija poput straha od javnog govora ili letenja, trajne tuge, ljutnje, krivnje, tjeskobe, žudnje, ovisnosti, noćnih mora, problema napuštanja ili vezanosti, fizičke boli, depresije, fizičkih nelagoda, glavobolje i još mnogo toga.

Bitno je imati u vidu da EFT nije psihoterapija i ne spada u terapijske metode. EFT spada pod granu energetske psihologije i jedna je od najraširenijih i najistraživijih tehnika u svijetu. I dalje se širi i plijeni pažnju ne samo zaljubljenika u osobni rast i razvoj već i liječnika, profesora, znanstvenika.

https://tapkanje-eft.eu/aktualna-akcija/

ŽELIM ISKORISTI OVU AKCIJU

prijavi se plava