Udruga „Joga u svakodnevnom životu“, čiji sustav vježbi je jedan od najpriznatijih sustava joge u svijetu, u Hrvatskoj je prisutna više od 30 godina. U Europi je taj sustav prisutan gotovo pola stoljeća. Svoju dugovječnost temelju na interpretaciji pradavnih duhovnih tehnika i mudrosti Indije sa znanjem suvremenog doba.

Temeljni mu je cilj postizanje i očuvanje fizičkog, mentalnog, društvenog i duhovnog zdravlja. Vježbe su podijeljene u osam metodički oblikovanih stupnjeva, a svoju popularnost duguju činjenici da su namijenjene svima bez obzira na dob, kondiciju ili predznanje o jogi (prvi stupanj čak nosi naziv „Vježbe za svih“). Polaznici vježbanjem mogu ojačati muskulaturu, povećati pokretljivost zglobova, poboljšati koncentraciju te naučiti tehnike disanja i opuštanja.

Joga posebno dobro utječe na probleme s kralježnicom – u prevenciji i u terapiji. U Splitu udruga djeluje više od dvadeset godina u svom joga centru u Dubrovačkoj 3, a vježbe vode iskusni dugogodišnji instruktori.

Vježbe se održavaju u više termina, kroz cijeli dan, a upisi novih polaznika su upravo u tijeku uz besplatan probni sat. Stoga se isplati zaviriti u svijet joge i osjetiti dobrobiti koje taj drevni sustav vježbi pruža.

Raspored vježbi potražite ovdje.

Kontakt mob: 0917365929

Facebook: Joga u svakodnevnom životu Split