Foto: pixabay.com

Vage

Žene-Vage su poznate po svojoj ljepoti, nježnosti, rafiniranim manirima. Elegantno i ukusno se oblače, nose skupi nakit i mirise.

atma.hr – 78
Samokritičnost pomaže Vagi da se promijeni kako bi zadovoljila visoke standarde.

Žene rođene u ovom znaku se s pravom smatraju najomiljenijim. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga zna sve o umjetnosti u ljubavi.

One više vole muškarce umjetničke prirode – glumce, pjevače, pisce, umjetnike, glazbenike, a ne jake i poslovne ljude.

Žena Vaga želi da joj se dive. Ona je dragi kamen, za koji je potreban skup i luksuzni „okvir“. Na bilo kojoj zabavi će biti u centru pažnje. Njeno prisustvo inspirira druge.

Beskorisno je pokušavati zapovijedati ženi Vagi. Što je jači pritisak, ona je tvrdoglavija. Prihvaća samo nježne riječi i „mekanu“ osudu.

atma.hr – 39

Djevica

Žene Djevice uvijek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su istovremeno vrlo emotivne. One savršeno skrivaju svoje osjećaje. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvijek ostaju tajna.

Imaju lijepe manire, uvijek se ponašaju kao istinske dame. One su sposobne uvrijediti protivnika samo ako su izazvane.

Posebno se zanimaju za književnost, glazbu i umjetnost.

Muškarce privlači njihova nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost.

Žena Djevica zna što muškarac želi. Ima izvrsne analitičke vještine.


Widget not in any sidebars

Jarac

Žena Jarac ima spektakularan izgled. Okolini se čini da je idealna, jer je savršeno sposobna sakriti od stranih očiju previranja u svom životu i karijeri. Ne voli pokazivati slabost, ne želi vidjeti suosjećajni pogled i ne želi izgledati kao gubitnik u očima drugih.

Žena-Jarac jasno zna kakav čovjek joj treba. Ona će privući muškarca izvanrednim intelektom, marljivošću pa čak i svojom hladnoćom. Može manipulirati muškarcima.

Žena rođena u znaku Jarca cijeni predanost, nikada ne oprašta izdaju i lako se odluči razvesti od osobe koja ju je izdala.

U njenom životu nema skoro nikakvih drama i intriga. Ona nema puno prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje od svog izabranika.

atma.hr – 78
Ribe

Žena Riba izgleda krhko, nježno i bez zaštite. Njena snaga je u slabosti. Koji čovjek odbija biti podrška šarmantnom biću, kojem je potrebna zaštita i pomoć?

Žena-Riba budi u muškarcu sve njegove prirodne instinkte. Pored nje, čovjek se osjeća kao primitivan lovac, koji je spreman poraziti mamuta zbog jednog osmijeha svoje izabranice.

Šarm Ribe je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmjehom i humorom.

Misterioznost je žena Riba dobila od prirode. Imaju urođeno uvjerenje da dama ne bi trebala prva napustiti automobil, da plaća za sebe u restoranu, da uzme kaput bez pomoći.

Žena Riba od muškarca očekuje da pokaže galantnost i odgoj.

Njen muškarac mora biti kavalir u svakom trenutku.

zenskimagazin.rs

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1