Foto: pexels.com

Separacija ili faza fizičke razdvojenosti u blizanačkom odnosu je neminovni dio puta kroz koji prolaze blizanačke duše.

atma.hr – 78
Od početka ovaj odnos odiše intenzivnim emocijama i nakon faze euforije vrlo brzo dolazi do razdvajanja. To se događa prilično naglo i naočigled bez razloga. Nekada je razlog i fizičke prirode koji se u svakoj drugoj relaciji može savladati. Ali, to nije slučaj i s blizanačkim dušama.

Pitamo se “Zašto je to tako? Što se zaista dogodilo? Je li moguće da nakon tako intenzivne obostrane ljubavi odjednom se počnemo razdvajati?” Pritom djeluje kao da nemamo nikakvu kontrolu ili moć da promijenimo situaciju. Da je vratimo u prvobitno stanje raja.

Međutim, baš u tim trenucima “izlaska iz raja” kreće naš put na gore. Duhovno se budimo. Spoznajemo druge dimenzije i realnosti. Naša duša počinje put uzdizanja. Čemu sve to? Zar ne bi bilo ljepše da smo ostali zajedno? S razine fizičke realnosti i Ega bilo bi ljepše. Ali, s višeg duhovnog plana ovo je neophodan put.

Ovaj dio puta moramo pronaći sami, bez fizičke prisutnosti naše blizanačke duše. Jedino na taj način naša se duša može pročistiti i pripremiti za svoju svrhu. U periodu fizičke separacije počinje naglo buđenje, počinjemo svakodnevno čistiti sve ono što ne pripada nama. Ta čišćenja znaju biti vrlo bolna, ne toliko za dušu koliko za tijelo.

atma.hr – 39

Do te mjere da često imamo fizičke simptome uzdizanja u vidu raznih bolova. Međutim, to je samo priprema za primanje viših vibracija ljubavi i svjetlosti. U ovom procesu jača naše svjetlosno tijelo. Što se više oslobađamo raznih vrsta uvjetovanosti, što više čistimo naše emocije to postajemo svjetliji.

Druga strana medalje je da što smo čistiji i svjetliji kao da imamo više iskušenja. Svako od tih iskušenja treba promatrati s distance. Biti neutralni promatrač. Ono čemu pridajemo značenje to postaje stvarno i dajemo mu snagu da obitava u našem životu.

Čemu ćete sljedeći put pokloniti svoju pažnju? Bolu i patnji ili ljubavi i zahvalnosti? Iako se u periodima separacije čini da nemamo na čemu biti zahvalni, separacija je zapravo blagoslov u nevolji.

U fazi razdvojenosti rastete i jačate svoju dušu. Spoznajete pravog sebe. Vaši duhovni i kreativni sokovi počinju teći. Otkrivate svoje talente. Razvijate svoje vještine. Učite. Konstantno učite i napredujete. Srećete svoju duhovnu obitelj, ljude koji su iz vaše duševne grupe, vaše srodne duše. Blagoslova je napretek. Treba ih samo primijetiti.


Widget not in any sidebars

Koliko ste napredovali od kada ste sreli svoju blizanačku dušu? Možete li napraviti osvrt i pogledati koliko ste porasli? Koliko je vaša svijest drugačija? Koliko ljubavi naseljava vaše srce? Koliki kapacitet imate da volite i opraštate?

Koliko novih vrijednosti je dodano vašem životu? Bez obzira koliko je teško biti fizički razdvojen od blizanačke duše, uvijek možemo promijeniti svoju percepciju.

Iz stanja očaja, beznađa, tuge ući u stanje prihvaćanja, ljubavi, zahvalnosti za sve što smo prošli i postali od kada smo je sreli. Promjena percepcije mijenja našu realnost. Što birate sada? Utapati se u negativnosti i samosažaljenju, biti slabi i patiti ili preokrenuti čitavu situaciju u svoju korist i iskoristiti svoje probuđene potencijale.

Činite ono što je na vama, živite ono što je sada ispred vas. Sagledajte svoje blagoslove. Naš zadatak je da ostanemo na visokoj vibraciji čak i kada sve izgleda beznadno. Vjerujte da nije. Uvijek postoji nada. Nada da ćemo se, kada dođe vrijeme, ponovo ujediniti sa svojom blizanačkom dušom. Vjera da će se to dogoditi kada je najbolje za oboje.

atma.hr – 78
I ljubav koja je najjača i uvijek pobjeđuje. Ljubav koja ima moć iscijeliti sve naše rane i povrede nastale u periodu odvojenosti. Potrebno je samo da joj dopustimo da slobodno teče kroz nas. Ljubav je sila koja spaja svjetove – pa zašto ne bi i nas s našom drugom polovinom duše i u ovoj trećoj dimenziji, kada za to dođe vrijeme.

Do tada usavršavajte svoj dio duše i zahvaljujte se na svim spoznajama, otkrićima i blagoslovima koje ste primili. Zaista ste blagoslovljeni!

***

Individualne konzultacije i psihološke tretmane možete zakazati putem e-maila: office@sanjaivanovic. rs

Sanja Ivanović

Energetski psiholog, certificirani EFT trener i EFTMR  terapeut

fb stranica: Blizanacke duse

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI

banner za knjige moc ljubavi